Η Βαλένθια προηγήθηκε στο Μεστάγια, η Μπιλμπάο έκανε την ανατροπή αλλά οι «νυχτερίδες» ισοφάρισαν στο τέλος (2-2), με τις δυο ομάδες να φτάνουν τους 14 βαθμούς.

Το ματς

Μετά από το πρώτο τέταρτο που ήταν ισορροπημένο, η Βαλένθια ανέβασε ρυθμούς, απείλησε στο 24′ με τον Ράσιτς και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα δύο λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σολέρ (1-0). Η Μπιλμπάο προσπάθησε να απαντήσει με τον Γκαρθία στο 26′ αλλά ο Ντομενέκ απέκρουσε και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και μάλιστα σκόραραν στο 47′ με τον Γουίλιαμς αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 51′ ο Ντομενέκ είπε όχι στον Μπερτσίτσε, αλλά ο Βιγιαλίμπρε βρήκε δίχτυα για το 1-1 στο 55′.

Η Μπιλμπάο συνέχισε να πιέζει και έκανε την ανατροπή στο 79′ με εύστοχο πέναλτι του Γκαρθία (1-2), όμως η Βαλένθια είχε άμεση απάντηση, με τον Βαγιέχο να διαμορφώνει το τελικό 2-2 με κοντινή κεφαλιά στο 83′.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντομενέκ, Γκάμπριελ, Ντιακαμπί, Λάτο, Βας (71’ Κορέια), Ράτσιτς, Μούσα (59’ Τσερίσεβ), Γουέδες (71’ Ζέισον), Σολέρ, Βαγιέχο, Γκόμες

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Κάπα (68’ Ντε Μάρκος), Γεράι, Μαρτίνεθ, Γιούρι, Βέσγα (46’ Ουνάι Λόπεθ), Ντάνι Γκαρσία, Ουίλιαμς, Μπερενγκέρ, Μουνιαΐν (84’ Ουνάι Νούνιεθ), Βιγιαλίμπρε (77’ Ραούλ Γκαρσία)

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο