Home / Ειδήσεις / Χούλιγκαν του Ολυμπιακού χτύπησαν τον Θανάση Ασπρούλια!

Χούλιγκαν του Ολυμπιακού χτύπησαν τον Θανάση Ασπρούλια!

Η προσπάθεια τρομοκράτησης και φίμωσης του sdna.gr και μέσω αυτού του συνόλου των αθλητικών δημοσιογράφων συνεχίζεται με τρόπους φασιστικούς, αήθεις, προκλητικούς και πρωτίστως επικίνδυνους σε βαθμό που καθιστούν απαραίτητη την παρέμβαση της Πολιτείας, του Εισαγγελέα και της νέας Κυβέρνησης.

Ο αρχισυντάκτης του sdna.gr, Θανάσης Ασπρούλιας κτυπήθηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού, μπροστά στα μάτια ανθρώπων της ερυθρόλευκης ΠΑΕ που παρακολουθούσαν την επίθεση σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα. Μεταξύ αυτών ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς με τον οποίο ο Θανάσης Ασπρούλιας είχε υπάρξει επί σειρά ετών συνάδελφος στην εφημερίδα Goal News. Ο Καραπαπάς ήταν σε πολύ κοντινή  απόσταση στο περιστατικό, αλλά δεν έκανε απολύτως τίποτα για να σταματήσει τον προπηλακισμό. Γενικώς, πάντως ο Καραπαπάς μπορεί να ελεγχθεί για ηθική αυτουργία της επίθεσης στον αρχισυντάκτη μας εξαιτίας των όσων γράφει κατά καιρούς στο προφίλ του στο Facebook, εναντίον του sdna.gr (και άλλων Μέσων που ενοχλούν όταν ασκούν κριτική στον Ολυμπιακό), στοχοποιώντας δημοσιογράφους και ΜΜΕ.

Όλα έγιναν στην αίθουσα αναχωρήσεων του Ελ.Βενιζέλου, όπου βρέθηκε ο αρχισυντάκτης του sdna.gr άρτι αφιχθείς από την Γαλλία και το Ευρωμπάσκετ. Την ίδια ώρα αναχωρούσε η αποστολή του Ολυμπιακού για την Ξάνθη και τον αυριανό αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την τοπική ομάδα. Ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού περικύκλωσε τον Θανάση Ασπρούλια και ψιθυριστά στην αρχή άρχισαν να τον απειλούν και να τον καθυβρίζουν με τον πιο χυδαίο τρόπο.

Ο αρχισυντάκτης του sdna.gr διατήρησε τη ψυχραιμία του και δεν αντέδρασε μολονότι το κλίμα είχε γίνει αρκετά απειλητικό. Αμέσως μετά από μία ελαφριά σωματική επαφή κάποιος ανεγκέφαλος έκρινε ότι το περιστατικό πρέπει να περιλάβει και βία, ρίχνοντας κλωτσιά  στο πόδι του δημοσιογράφου, προκαλώντας πρήξιμο στον αστράγαλο και στο μετατάρσιο του.

Να ειπωθεί ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει είναι το λιγότερο. Είναι επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή των δημοσιογράφων! Εκείνοι που με φασιστικό τρόπο θέλουν να επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους και να ελέγξουν το χώρο του αθλητισμού, δεν διστάζουν στην προσπάθεια φίμωσης των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ να προβούν σε κάθε είδους ενέργεια.

Η απόλυση του αρθρογράφου του sdna.gr, Αλέξη Σπυρόπουλου από τον OTE TV επειδή εξέφρασε απόψεις που ενοχλούσαν την ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ένα δείγμα της φασιστικής νοοτροπίας τους. Τώρα, λίγες ημέρες μετά την απόλυση του Σπυρόπουλου, η επίθεση στον Θανάση Ασπρούλια, μπροστά στα μάτια των ανθρώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αποδεικνύει πως δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν οποιονδήποτε τρόπο για να μας φιμώσουν.

Κατ’ επανάληψη, μετά από οποιαδήποτε επίθεση εξαπολύεται σε βάρος του sdna.gr μέσω των κατάπτυστων και αισχρών status updates του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, οι απειλές εναντίον μας έρχονται βροχή, ενώ να θυμίσουμε πως έχει σημειωθεί και ύποπτη επίσκεψη στα γραφεία του site από ανθρώπους που επίσης έχει καταγραφεί από κάμερες.

Ύστερα και από το περιστατικό σε βάρος του αρχισυντάκτη του sdna.gr, Θανάση Ασπρούλια ζητούμε και είναι αναγκαία, η παρέμβαση της Πολιτείας. Είναι επιτακτική η ανάγκη να επιληφθεί της κατάστασης ο Εισαγγελέας και να εξετάσει σοβαρά την υπόθεση η νέα Κύβερνηση και ο επόμενος Υπουργός Αθλητισμού. Εμείς θα συνεχίσουμε να ασκούμε κριτική, χωρίς δόλο και σκοπιμότητες, αλλά και να αποκαλύπτουμε όλα όσα συμβαίνουν και πέφτουν στην αντίληψη μας, όπως σας έχουμε υποσχεθεί από την πρώτη ημέρα ύπαρξη μας. Δεν θα μας λυγίσουν οι απειλές και οι επιθέσεις, όμως η Πολιτεία τα όργανα της πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Για ό,τι μας συμβεί στο εξής, θα είναι συνυπεύθυνοι αν εξακολουθήσουν να εθελοτυφθλούν και να αφήνουν φασιστοειδή να δρουν στο χώρο του αθλητισμού!

 

Πηγή: sdna.gr

About Panos Dreamer