Home / Ειδήσεις / Φάτε μάτια ψάρια: Το πρώτο εστιατόριο που τρως όπως σε γέννησε η μάνα σου

Φάτε μάτια ψάρια: Το πρώτο εστιατόριο που τρως όπως σε γέννησε η μάνα σου

Το πρώτο εστιατόριο για γυμνούς πελάτες που σερβίρονται από γυμνό προσωπικό, είναι γεγονός. Και σωστά μαντέψατε, ναι, είναι στην Αγγλία

Λονδίνο, 2016. Το πρώτο εστιατόριο όπου μπορεί ο πελάτης να δειπνήσει γυμνός, είναι γεγονός.

AdTech Ad

“Δεν υπάρχουν κινητά τηλέφωνα, ρεύμα και δεν χρειάζεται να φοράτε τα ρούχα σας. Επιστρέψτε στην εποχή που όλα ήταν φρέσκα, ελεύθερα και ανόθευτα”, είναι το μήνυμα του Bunyadi, του εστιατορίου όπου μπορούν να βρεθούν και γυμνιστές.

Σύμφωνα με τον Independent, πάνω από 8.500 Βρετανοί έχουν μπει ήδη στη λίστα αναμονής. “Έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα χώρο όπου όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να κινηθούν γυμνοί. Η χρήση διαχωριστικών μπαμπού μας επιτρέπει να κάνουμε το εστιατόριο διακριτικό” αναφέρει ο ιδρυτής του εστιατορίου, Seb Lyall.

Το εστιατόριο θα ανοίξει τον Ιούνιο και δεν θα απευθύνεται μόνο σε γυμνιστές, καθώς μόνο η μία αίθουσα του θα απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να γευματίσουν γυμνοί. Οι γυμνοί επισκέπτες, θα σερβίρονται μάλιστα και από γυμνούς σερβιτόρους ενώ στον χώρο που προορίζεται για αυτούς θα υπάρχουν μόνο κεριά για να παρέχουν φυσικό φως. Οι πελάτες θα κάθονται σε κορμούς δέντρων και όλη η διακόσμηση θα είναι “γήινη”.

Το “Bunyadi” θα είναι χωρισμένο σε δύο τμήματα, για γυμνιστές και μη γυμνιστές, και θα παρέχει φυσικά και αποδυτήρια, όπου οι πρώτοι θα μπορούν να απαλλάσσονται από τα ρούχα τους.

πηγή : news247.gr

About Kostas Athanasoulis