Home / Ειδήσεις / Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

Σε πορεία κατάσβεσης βρίσκεται η πυρκαγιά στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου, ενώ η Αστυνομία Περιβάλλοντος μαζί με τους αρμόδιους Επιθεωρητές έχει προβεί και σε μία σύλληψη – ανακοίνωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ο συλληφθείς έχει προσαχθεί ήδη στη ΓΑΔΑ.

Ύστερα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο για την εκτίμηση της κατάστασης, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού, Γιάννη Τσιρώνη και εκπροσώπων των εμπλεκομένων υπουργείων και φορέων, ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε πως «είμαστε στην τελική ευθεία για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και πρέπει όλες οι δυνάμεις να κινητοποιηθούν αυτή την ώρα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Όπως έκανε γνωστό ο υπουργός, από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της πυρκαγιάς, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ξεκίνησε “έρευνες σε βάθος και προς πάσα κατεύθυνση για να διερευνηθούν οι αιτίες της. Οι φωτιές δεν ανάβουν μόνες τους, οι φωτιές ανάβουν είτε από αμέλεια, είτε από εγκληματική δραστηριότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης, προσθέτοντας ότι «πολύ σύντομα θα έχουμε συμπεράσματα».

πηγή απε μπε

About m bonsu