Home / Internet / Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια!!

Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια!!

Μπορεί ο Θρύλος την Πέμπτη να φιλοξενεί την Τσεντεβίτα στο Ηράκλειο της Κρήτης, όμως ακόμα τα εισιτήρια δεν έχουν εξαντληθεί. Για αυτό η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για να ενημερώσει τον κόσμο της Κρήτης αναφορικά με το ματς της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας αλλά και για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων. Προσοχή, δεν θα πωλούνται εισιτήρια στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

olyced

Αναλυτικά: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με την Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ, την Πέμπτη 15.10 στις 21.45.

α εισιτήρια είναι διαθέσιμα είτε μέσω του internet, στο www.olympiacosbc.gr και την μέθοδο “print at home”, είτε από τα καταστήματα ΟΤΕ & ΓΕΡΜΑΝΟΣ μέχρι και 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Να σημειωθεί ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού θα λειτουργήσουν εκδοτήρια στο γήπεδο “2 ΑΟΡΑΚΙΑ” στην είσοδο των αθλητών, όπου θα πωλούνται εισιτήρια όλων των κατηγοριών, (πληρωμή μόνο με μετρητά) μόνο όμως τις παρακάτω ημέρες και ώρες: Τετάρτη 14/10, 10:00 – 18:00 και Πέμπτη 15/10, 10:00-14:00.

Δεν θα πωλούνται εισιτήρια στο γήπεδο πριν τον αγώνα, οπότε όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα απο κοντά θα πρέπει να φροντίσουν για την προμήθεια του εισιτηρίου τους νωρίτερα, με έναν από τους παραπάνω τρόπους, μέχρι φυσικά εξαντλήσεως τους. Απαραίτητη προυπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι τα παρακάτω στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και κινητό τηλ. ή email».

Πηγή: www.gavros.gr

About gus_maverick