Home / Ειδήσεις / Τραγωδία : Πέντε θάνατοι σε παραλίες της Αττικής, της Καρύστου και της Χαλκιδικής

Τραγωδία : Πέντε θάνατοι σε παραλίες της Αττικής, της Καρύστου και της Χαλκιδικής

Πέντε άτομα ανασύρθηκαν νεκρά χθες Κυριακή από παραλίες της Αττικής της Καρύστου και της Χαλκιδικής, σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Στο Ζούμπερι

Χθες το μεσημέρι, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας ενημερώθηκε για την ύπαρξη σορού άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή Ζούμπερι της Αττικής.

Ο άνδρας, ήταν περίπου 65-70 ετών, ύψους περίπου 1,70 μ., φορούσε μαύρο μαγιό και έφερε δερματοστιξία (τατουάζ) στον δεξιό βραχίονα.

Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Στον Σχινιά

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, επίσης χθες το μεσημέρι, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Σχινιά Αττικής, 39χρονη αλλοδαπή.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Στον Αλιμο

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε χθες το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Α’ Αλίπεδο Αλίμου, 78χρονη αλλοδαπή.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ασκλπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Στην Κάρυστο

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε χθες το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Γαλλίδα Καρύστου, 63χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Καρύστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καρύστου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Στη Χαλκιδική

Χθες το πρωί, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 82χρονος από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Διονυσίου Χαλκιδικής.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή

About ingr