Home / Βίντεο / Το «Star Wars: Επεισόδιο VIII» ξεκίνησε γυρίσματα

Το «Star Wars: Επεισόδιο VIII» ξεκίνησε γυρίσματα

Στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2017

Αθήνα
Τα φώτα άναψαν και τα γυρίσματα του επόμενου Star Wars (του Επεισοδίου VIII) ξεκίνησαν. Η Disney και η Lucasfilm προέβησαν στην ανακοίνωση με ένα βίντεο που δείχνει τον Ράιαν Τζόνσον στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Το βίντεο ξεκινά από εκεί που σταμάτησε το Επεισόδιο VII (στη συνάντηση της Ρέι με τον Λουκ Σκαϊγουόκερ).

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν κάποια από τα νέα ονόματα που θα ενταχθούν στο καστ.

Ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο, ο οποίος έχει παραδεχθεί ότι θα ερμηνεύσει κάποιον που «φλερτάρει» με τη σκοτεινή πλευρά και η Λόρα Ντερν (αναμένεται να δούμε εάν θα ερμηνεύει κάποιο μέλος της οικογένειας της Ρέι). Επίσης, έναν ρόλο κρατά και η Κέλι Μαρί Τραν. Αν και δεν είναι γνωστό ποιον ρόλο θα ερμηνεύει, εκτιμάται ότι θα είναι κάποιας σημασίας και γι’ αυτό ανακοινώθηκε στην έναρξη της παραγωγής.

Αγνωστος είναι ακόμα ο τίτλος του Επεισοδίου VIII, το σενάριο του οποίου έχει γράψει ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον (Looper).

«Η Ρέι έκανε τα πρώτα της βήματα στον ευρύτερο κόσμο του Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει και θα συνεχίσει το επικό ταξίδι της με τον Φιν, τον Πόε και τον Λουκ Σκαϊγουόκερ στο επόμενο κεφάλαιο του έπους του Star Wars, το Star Wars: Επεισόδιο VIII, το οποίο ξεκίνησε γυρίσματα στο Pinewood Studios του Λονδίνου στις 15 Φεβρουαρίου 2016» ανακοίνωσε η Disney.

Η ταινία θα προβληθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2017. Ωστόσο, θα μεσολαβήσει το Star Wars: Rogue One που αφηγείται την ιστορία της ομάδας που κλέβει τα σχέδια του Death Star. Το Rogue One θα προβληθεί στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου 2016.

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΔΟΛ

About Kostas Athanasoulis