Μετά από αρκετές δοκιμές η Google φαίνεται να πλησιάζει στην κυκλοφορία του πρώτου αναδιπλούμενου κινητού της κάποια στιγμή εντός του έτους. Μια πηγή που γνωρίζει το θέμα, ανέφερε στο σάιτ 9to5Google ότι το Pixel Fold θα είναι μια αρκετά βαριά συσκευή, αλλά το καλό νέο θα είναι ότι θα έχει τη μεγαλύτερη μπαταρία μέχρι σήμερα σε αναδιπλούμενο κινητό.

Ειδικότερα, η καλή δικαιολογία για το βάρος του Pixel Fold φαίνεται να είναι μια σημαντικά μεγαλύτερη μπαταρία από τους ανταγωνιστές. Το 9to5Google έμαθε ότι το μέγεθος της μπαταρίας θα είναι πιο κοντά στα 5.000 mAh (μιλιαμπερόρια – ενδεχομένως 4.700 mAh).

Συγκριτικά, το Galaxy Z Fold 4 της Samsung διαθέτει χωρητικότητα μπαταρίας 4.400 mAh, ενώ το Oppo Find N2 4.520 mAh.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα αναδιπλούμενα, δεν είναι πάντα καλή έως στιγμής, με τα λεπτότερα σχέδια να απαιτούν συχνά συμβιβασμούς στη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Με την Google να στοχεύει σε μεγαλύτερη μπαταρία, θα μπορούσε να είναι ένα σημείο που διαφοροποιεί τη συσκευή από άλλα αναδιπλούμενα. Ωστόσο, υπάρχει ένα ζήτημα. Οι
διαφορές στην αποτελεσματικότητα του επεξεργαστή της Google Tensor G2 (που κατασκευάζει η Samsung) έναντι των επεξεργαστών Snapdragon που χρησιμοποιούν άλλες μάρκες, και ειδικά του καινούργιου «υπεραποδοτικού» από πλευράς κατανάλωσης Snapdragon 8 Gen 2, μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα αυτό το πλεονέκτημα να είναι αμφιλεγόμενο…
 

Πηγή: skai.gr
TAGS:
Samsung
Google