Home / Αθλητισμός / Τουρέ: «Δεν επέστρεψα, ήμουνα πάντα εκεί»

Τουρέ: «Δεν επέστρεψα, ήμουνα πάντα εκεί»

«Άδικη» χαρακτήρισε ο Γιάγια Τουρέ, την κριτική που δέχθηκε για την παρουσία του την περασμένη σεζόν.

Ο αρχηγός της Ακτής Ελεφαντοστού, ήταν εντυπωσιακός στην πρεμιέρα της Σίτι στην Premier League, σημειώνοντας τα δύο από τρία γκολ στη νίκη (0-3) απέναντι στην Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς».

«Είμαι αρκετά έκπληκτος. Η περασμένη σεζόν δεν ήταν η καλύτερη για εμάς, όμως η δεύτερη θέση της βαθμολογίας δεν νομίζω ότι είναι κακή», είπε ο 32χρονος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, μιλώντας στα βρετανικά ΜΜΕ.

«Υπήρξαν πολλές κριτικές για εμένα, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν μία άσχημη σεζόν. Σημείωσα 12 γκολ και κέρδισα το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την χώρα μου. Δεν είναι άσχημα όλα αυτά», συμπλήρωσε.

Ο Γιάγια Τουρέ, μπορεί με τα δύο γκολ που σημείωσε στην πρεμιέρα, αλλά και την συνολική του παρουσία να έκανε τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να μιλήσει για «Τουρέ από τα παλιά», όμως εκείνος σε καμία περίπτωση σε δέχεται πως επέστρεψε.

«Ημουνα πάντα εκεί. Οι άνθρωποι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο δεν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, αλλά για μία ομάδα. Ελπίζω αυτή την χρονιά τα πράγματα να πάνε καλά για εμάς», είπε ο Τουρέ

«Το σημαντικό είναι ότι έχουμε στόχο. Αυτό θα μας επιτρέψει να κάνουμε ότι και πριν από δύο χρόνια. Η Premier League είναι πολύ δύσκολη. Υπάρχει πολύ δρόμος για να διανύσεις. Υπάρχουν 37 ακόμα παιχνίδια και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε αυτά που θα έρθουν», πρόσθεσε.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Κυριακή στο «Etihad» την πρωταθλήτρια Τσέλσι, σε ένα σημαντικό παιχνίδι, που σύμφωνα με τον Γιάγια Τουρέ δεν πρέπει να χαθεί.

«Εχουμε ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή απέναντι σε ένα αντίπαλο με ίδιους στόχους. Ελπίζω να πάει καλά για εμάς. Την Κυριακή θα είναι δύσκολα για μία ακόμα φορά, μετά θα έχουμε την Εβερτον. Νομίζω είναι μία σκληρή αρχή».

 

πηγή:http://sports.in.gr/football/international/article/?aid=1500018278#ref=latestarticles

About basilis progressive