Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / Τον τελικό του Champions League θα παρακολουθήσει ο Μαρινάκης

Τον τελικό του Champions League θα παρακολουθήσει ο Μαρινάκης

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρίσκεται στη Ρουμανία για επαγγελματικούς λόγους, αλλά αναμένεται να μεταβεί στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Βερολίνο για τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο «Ολιμπιαστάντιον».

Η απουσία του «ισχυρού άνδρα» της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ «παγώνει» τις εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο, αλλά και στο θέμα της παραμονής ή όχι του προπονητή της ομάδας, Βίτορ Περέιρα, για τον οποίο υπάρχει δυσαρέσκεια, αφού αποκαλύφθηκε από βρετανικά ΜΜΕ ότι βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την σκοτσέζικη Ρέιντζερς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της.

Εκτός του πρόεδρου της πειραϊκής ΠΑΕ, στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα είναι και ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Βερολίνο.

Μάλιστα έδωσε το «παρών» σε σχετική εκδήλωση, με την ιδιότητά του ως πρεσβευτής της UEFA, παραδίδοντας το τρόπαιο στον υπουργό Εσωτερικών του ομόσπονδου κρατιδίου του Βερολίνου, Φρανκ Χένκελ, και στον γραμματέα της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ράινερ Γκρίντελ.

 

πηγή:http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1500002415#ref=latestarticles

About basilis progressive