Home / Showbiz / Τι είδαμε στο Survivor: Τα φιλιά της Νάργες στο Μπο, ο καυγάς των «Μαχητών» και η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς! (Βίντεο)

Τι είδαμε στο Survivor: Τα φιλιά της Νάργες στο Μπο, ο καυγάς των «Μαχητών» και η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς! (Βίντεο)

Άλλο ένα καθηλωτικό επεισόδιο…

Η πείνα φαίνεται ότι φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά…Διαβάστε παρακάτω…

Η Λάουρα Νάργες σε μια κατάσταση έντονου παροξυσμού πείνας, άρχισε να φιλάει τον Μπο και να τον αποκαλεί τυροπιτάκι μου! Το ίδιο έκανε και ο πληθωρικός Μπο, λέγοντας την, ζαμπονοτυροπιτούλα μου και εκεί κάπου άρχισαν τα φιλιά και οι αγκαλιές! Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η Σόφη Πασχάλη από την άλλη για όσους δεν τον ξέρουν εκτός από γυμνάστρια είναι και δασκάλα της yoga. Στο survivor λοιπόν προσπαθεί σχεδόν κάθε μέρα να εξασκείται στο συγκεκριμένο αντικείμενο γυμναστικής και το κάνει, η αλήθεια είναι, με μεγάλη επιτυχία!Δείτε τις δύσκολες ασκήσεις στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, όσο κι αν οι παίκτες γυμνάζονται δεν παύει να πεινάνε πολύ! Προσπαθούν όμως να περνάνε καλά και να γεμίζουν τις μπαταρίες τους ώστε να ανταπεξέλθουν στα αγωνίσματα!
Στο επεισόδιο είδαμε τους «Διάσημους» να παίζουν αρχαίο θέατρο με τον Λάμπρο Χούτο να κάνει την αρχή και τους υπόλοιπους να συνεχίζουν με αποτέλεσμα να πέσουν κάτω από το γέλιο!!! Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Όλα τα παραπάνω όσον αφορά την ομάδα των «Διάσημων»! Πάμε τώρα να δούμε τι γίνεται και στην αντίπερα όχθη, αυτή των «Μαχητών»!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένας παίκτης αρκετά χαμηλών τόνων που σπάνια δημιουργεί ίντριγκες και μπαίνει σε κλίκες και κουτσομπολιά. Στο επεισόδιο όμως είδαμε τον παίχτη των «Μαχητών» εκφράζει την αγανάκτηση του με τα κορίτσια της ομάδας του.

Συγκεκριμένα όπως είπε ο ίδιος, κουράστηκε να ακούει συνεχώς τα κορίτσια να μιλούν και να ασχολούνται με το φαγητό «Αντί να ασχοληθούμε με το παιχνίδι , λέμε τι φαγητά θα φάμε έξω. Μου ‘ρχεται να τις πετάξω στη θάλασσα. Όλη την ώρα μιλάνε για φαγητά. Βαρέθηκαν να ακούω για φαγητά », είπε φανερά εκνευρισμένος. Δείτε τι δήλωσε στο παρακάτω απόσπασμα:

Μετά από όλα αυτά για ακόμα μία φορά οι παίκτες των δύο ομάδων, αγωνίστηκαν για ένα έπαθλο-μπόμπα-, αφού το σημερινό φαγητό το θέλουν σαν τρελοί και οι «Μαχητές» και οι «Διάσημοι»…

Και οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, βάζοντας πείσμα την νίκη αλλά και τα υπέροχα κοτοπουλάκια που τους περίμεναν. Ωστόσο, τυχεροί αυτή τη φορά είναι οι «Μαχητές» , αφού κέρδισαν το παιχνίδι με σκορ 10-3.  Οι «Μαχητές» πέταξαν από χαρά διότι είχαν να φάνε φαγητό μία ολόκληρη εβδομάδα. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μόλις τελείωσε το αγώνισμα και έφαγαν οι «Μαχητές»,  κατά την διάρκεια του συμβουλίου και λίγα λεπτά πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης του Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τον Ορέστη Τσάνγκ με ποιο κριτήριο ψήφισε την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου.

«Δεν έχω προτίμηση σε αγόρι ή κορίτσι! Ψηφίζω αυτόν που στατιστικά έχει φέρει τις λιγότερες νίκες στην ομάδα μου», είπε ο Ορέστης που έχει ψηφίσει την Ελισάβετ 4 συνεχόμενες φορές με την Ελισάβετ να του απαντά «Από όσο ξέρω δεν έχει σπουδάσει στατιστική… Δεν μπορώ να τον κατακρίνω…..» Δείτε τον αποκαλυπτικό διάλογο με την Ελισάβετ να τον ξεμπροστιάζει:

Ήρθε η ώρα όπου οι «Μαχητές» θα μειωθούν, αφού στο επεισόδιο θα αποχωρήσει ένα άτομο από την ομάδα τους με αποτέλεσμα να μείνουν οκτώ.

Ωστόσο, το άτομο που αποχώρησε από την ομάδα είναι η Ελένη, η οποία σύμφωνα με τον Μάριο,ο οποίος την είχε ψηφίσει, ήταν κατά τη γνώμη του, η πιο αδύναμη παίκτρια. Όσο περνάει ο καιρός οι «Μαχητές»,μειώνονται, αφού είναι οι μόνοι που μπαίνουν συχνά σε διαδικασία ψηφοφορίας διότι χάνουν τις ασυλίες συνέχεια. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

About Andreas Chondros