Home / Αθλητισμός / Την παραμονή του στον πάγκο παίζει ο Μουρίνιο στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ

Την παραμονή του στον πάγκο παίζει ο Μουρίνιο στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ

Μία ήττα από την Λίβερπουλ, το Σάββατο, όταν η Τσέλσι υποδεχθεί τους «κόκκινους» του Γιούργκεν Κλοπ στο Λονδίνο, θα σηματοδοτήσει το τέλος του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της πρωταθλήτριας Αγγλίας. Οπως αναφέρει η «Daily Mirror», οι ηγέτες του συλλόγου δεν ενδιαφέρονται μόνο για τα αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και με τη συμπεριφορά του Πορτογάλου προπονητή, που το Σάββατο και αποβλήθηκε και πάλι στην ήττα (1-2) από την Γουέστ Χαμ.

Η τιμωρία του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί από την FA, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο προπονητής θα παρακολουθήσει τον αγώνα με την Λίβερπουλ από την εξέδρα. Και μια ήττα στο Stamford Bridge θα βάλει τέλος στο το δεύτερο πέρασμα του Ζοσέ Μουρίνιο από τον σύλλογο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, υπάρχουν δύο ονόματα πιθανά να τον αντικαταστήσουν, που στο παρελθόν είχαν εργαστεί στην Τσέλσι, αυτό του Κάρλο Αντσελότι, που φαίνεται να βρίσκεται σε επαφή και με την Μπάγερν, προκειμένου αν διαδεχθεί τον Πεπ Γκουαρντιόλα., εάν εκείνος φύγει από τους Βαυαρούς και του Γκουους Χίντινγκ.

Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση απόλυσης, ο Μουρίνιο θα πρέπει να αποζημιωθεί με σχεδόν 50 εκατ. ευρώ.

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://sports.in.gr/football/international/article/?aid=1500034992#ref=latestarticles

 

 

About basilis progressive