Home / Ειδήσεις / Την Λαϊκή Ενότητα στηρίζει ο Γιάνης Βαρουφάκης

Την Λαϊκή Ενότητα στηρίζει ο Γιάνης Βαρουφάκης

Την στήριξή του στην Λαϊκή Ενότητα, δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο κ. Βαρουφάκης καλεί επίσης τους πολίτες να ψηφίσουν κόμματα -πλήν της Χρυσής Αυγής- «τα οποία απορρίπτουν την λογική που θεωρεί δεδομένο πως η Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας περνά μέσα από την «βέλτιστη» εφαρμογή του 3ου Μνημονίου».
Στην δήλωσή του αναφέρει:
«Οι εκλογές της Κυριακής έχουν διττό σκοπό:
Πρώτον, την ακύρωση του γενναίου ΟΧΙ που είπε το 62% των ελλήνων (υπό καθεστώς μιντιακής τρομολαγνείας και κλειστών τραπεζών) σε αδιέξοδα, ταπεινωτικά, παράλογα Μνημονιακά προγράμματα.
Δεύτερον, την νομιμοποίηση της Συνθηκολόγησης που ακολούθησε με την υπογραφή του αδιέξοδου, ταπεινωτικού, παράλογου 3ου Μνημονίου.

Καταλήγει με την προσωπική του στάση: «Όσο για την προσωπική μου στάση, και δεδομένου ότι ψηφίζω στην Β? Αθηνών, θα στηρίξω με την ψήφο μου δύο ανθρώπους που, στην διάρκεια της κυβερνητικής μας συνεργασίας (και ανεξάρτητα με τις όποιες διαφωνίες μας) με εντυπωσίασαν με το ήθος τους, την εργατικότητα τους και, ιδιαίτερα, με την συνέπεια με την οποία στάθηκαν όρθιοι απέναντι στις σειρήνες της διαφθοράς και στην απεμπόληση εθνικής κυριαρχίας επί των υπουργείων μας: Την Νάντια Βαλαβάνη και τον Κώστα Ήσυχο».

About m bonsu