Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Τζόρτζεβιτς: Δεν είναι σε κατάσταση να παίξει ο Παππάς

Τζόρτζεβιτς: Δεν είναι σε κατάσταση να παίξει ο Παππάς

Τα όσα γράφονται για τον Νίκο Παππά και την παρουσία του στον Παναθηναϊκό απασχόλησαν και τον Σάσα Τζόρτζεβιτς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Εφές Αναντολού.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού δέχθηκε ερώτηση για τον νεαρό άσο του τριφυλλιού και το γεγονός ότι δεν βρίσκεται –τουλάχιστον αυτή την στιγμή- στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας.

Ο Τζόρτζεβιτς ξεκαθάρισε ότι είναι απόφαση όλης της ομάδας και του ίδιου του παίκτη να ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα για να μπορέσει να βελτιώσει την αγωνιστική του ετοιμότητα.

«Δεν είναι σε κατάσταση να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό αυτή την στιγμή ο Παππάς. Ελπίζω να επιστρέψει καλύτερος», ήταν τα λόγια του προπονητή του Παναθηναϊκού.
Στον Τζόρτζεβιτς έγινε και δεύτερη ερώτηση για το θέμα… Σε αυτή ο Σέρβος κλήθηκε να απαντήσει εάν στην απόφαση να μπει σε ειδικό πρόγραμμα ο Παππάς έπαιξε ρόλο η συμπεριφορά του παίκτη.

Ωστόσο ο Σέρβος προπονητής σε αυτή δεν απάντησε. Έδειξε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος για την επιμονή των δημοσιογράφων στο ερώτημα αυτό επισημαίνοντας…

«Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό άλλο. Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από όλα και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι», κατέληξε.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/sports/article/306844/tzortzevits-den-einai-se-katastasi-na-paixei-o-pappas/#ixzz3zsyuINXq
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

About totritomati