Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Europa League / Τζαβέλλας: «Μπορούμε κόντρα στη Ντόρτμουντ»

Τζαβέλλας: «Μπορούμε κόντρα στη Ντόρτμουντ»

Δεν χάνει την πίστη του ο Γιώργος Τζαβέλλας. Μπορεί στα «χαρτιά» το φαβορί να είναι η Ντόρτμουντ, ωστόσο ο άσος του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα. Τι είπε για την Εθνική Ελλάδας.

Μόνο χαμένος από χέρι δεν είναι ο ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Τούμπας με την Ντόρτμουντ, όπως ανέφερε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο αριστερός μπακ του «Δικεφάλου του βορρά» δηλώνει αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα, δεν βλέπει σαν πλεονέκτημα τις απουσίες των Βεστφαλών (δεδομένου του.. πλούσιου ρόστερ τους) και ερωτηθείς για την Εθνική, ξεκαθαρίζει πως θα συνεχίσει να «παλεύει» προκειμένου να επιστρέψει στις κλήσεις.

«Εμείς από την αρχή της χρονιάς έχουμε ξεκινήσει μία συγκεκριμένη δουλειά. Εμείς θα μείνουμε πιστοί σε αυτά που δουλεύουμε και θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτά να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Σίγουρα θα θέλαμε τους τρεις βαθμούς στο αυριανό παιχνίδι, ειδικά μετά και από αυτούς που αφήσαμε στην Γκαμπάλα. Πρέπει όμως να είμαστε αντάξιοι για αυτό το παιχνίδι και να το χαρούμε. Με λίγα λόγια να είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Για το γεγονός ότι απέναντί τους θα ‘ναι η Ντόρτμουντ: «Την έχω αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ στο παρελθόν και είναι μία μεγάλη ομάδα και αν δεν έχουμε συγκέντρωση δε θα καταφέρουμε κάτι. Σίγουρα μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και το πιστεύω. Υπάρχουν προβλήματα και για αυτούς και θα προετοιμαστούμε για αυτά για να χτυπήσουμε εκεί».

Για τις απουσίες των Βεστφαλών: «Είναι πολύ μεγάλο το ρόστερ της Ντόρτμουντ και το ότι έρχεται με πέντε λιγότερους παίκτες παρότι είναι καλό για εμάς, δε λέει και πολλά πράγματα. Υπάρχουν εξίσου καλοί παίκτες για να αγωνιστούν. Γι’ αυτό το πιο σημαντικό είναι να είμαστε εμείς σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το αν αποτελεί για εκείνον κίνητρο η Εθνική ομάδα και σήμερα: «Αν δεν ήταν κίνητρο για εμένα η Εθνική τότε τι θα ήταν; Με στεναχωρεί αυτό που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό όλοι μας. Θα ήθελα να είμαι εκεί, αλλά είναι θέμα του προπονητή. Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου, με έχει βοηθήσει πολύ η δουλειά που γίνεται φέτος στην ομάδα και ελπίζω να ξαναείμαι στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας».

πηγή sport fm

About m bonsu