Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Γ' Εθνική / Τετραπλό… χτύπημα ο Άρης!

Τετραπλό… χτύπημα ο Άρης!

Και Μάουρο Πόι και Κώστας Καζναφέρης και Νίκος Γεωργιάδης και Αλέξης Καλογέρης θα φορούν τη νέα σεζόν την φανέλα του Άρη. Ανακοινώνεται η πρόσληψη του Νίκου Αναστόπουλου.

Άλλοι τέσσερις εντάχθηκαν στο ρόστερ του Άρη κι έπεται συνέχεια…

Οι Μάουρο Πόι, Κώστας Καζναφέρης, Νίκος Γεωργιάδης και Αλέξης Καλογέρης υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια και ντύθηκαν στα κίτρινα.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί με τους Ρόβα, Ντούνη που ήδη πρέπει να λογίζονται παίκτες των Θεσσαλονικέων, την ώρα που εκκρεμεί η τυπική ανακοίνωση πρόσληψης του Νίκου Αναστόπουλου (μέσα στην ημέρα λογικά).

Η ανακοίνωση για Πόι

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάουρο Πόι. Ο 34χρονος Αργεντινός επιθετικός (γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου 1981) βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας, όπου και οριστικοποιήθηκε η συμφωνία».

«Γίνεται σοβαρή και οργανωμένη προσπάθεια»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Μάουρο Πόι, δήλωσε: «Ήθελα πολύ να επιστρέψω στον ΑΡΗ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αυτό που διαπίστωσα, μιλώντας με τους ανθρώπους που βρίσκονται τώρα στη διοίκηση, είναι ότι γίνεται μια σοβαρή και οργανωμένη προσπάθεια. Είμαι ικανοποιημένος από αυτά που συζητήσαμε και χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι εδώ. Δέθηκα με τον κόσμο του ΑΡΗ και υπόσχομαι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να είναι από εδώ και πέρα χαρούμενοι».

Η ανακοίνωση για Καζναφέρη

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Καζναφέρη. Ο 28χρονος μέσος (γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1987) βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας την επιστροφή του στον ΑΡΗ. Ο Κώστας Καζναφέρης αγωνίστηκε στην ομάδα μας από το 2010 μέχρι το 2013. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Άρτας, ενώ ακόμη έχει φορέσει –μεταξύ άλλων- τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, της βουλγάρικης Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, του Πλατανιά και του Εργοτέλη».

«Το πλάνο της διοίκησης δίνει όραμα και προοπτική»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Κώστας Καζναφέρης, δήλωσε: «Με μεγάλη ικανοποίηση δέχτηκα την πρόταση των ανθρώπων του ΑΡΗ και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα. Μετά την συνάντηση που είχα με τον κ. Καρυπίδη δεν είχα καμία αμφιβολία για το πλάνο της διοίκησης σχετικά με την επόμενη μέρα. Ένα πλάνο που δίνει όραμα και προοπτική. Να μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα και η θέση του είναι στη Superleague και σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ανανέωσαν Γεωργιάδης-Καλογέρης

Η ανακοίνωση: «Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Νίκο Γεωργιάδη και Αλέξη Καλογέρη. Τόσο ο 32χρονος δεξιός μπακ (γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1983) όσο και ο 29χρονος ανασταλτικός μέσος (γεννήθηκε στις 14 Μαϊου 1986) βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας, όπου και οριστικοποιήθηκε η συμφωνία».

πηγή sport fm

About m bonsu