Home / Αθλητισμός / Τα τελευταία λόγια του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου (video)

Τα τελευταία λόγια του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου (video)

Λίγες ώρες προτού υποκύψει στα τραύματά του, ο δημοσιογράφος Ρασίμ Αλίγεφ περιέγραψε πώς του έστησαν ενέδρα θανάτου. Οδυρμός στην κηδεία του.

Ο Ρασίμ Αλίγεφ έχασε τη ζωή του επειδή τόλμησε να γράψει αυτό που σκεφτόταν. Λίγες ώρες πριν υποκύψει στα τραύματά του από την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε από ξάδερφο του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Χουσεΐνοφ, και μια παρέα μπράβων, ο ίδιος περιέγραψε από το κρεβάτι του πόνου πώς του έστησαν αυτή την ενέδρα θανάτου.

«Το απόγευμα του Σαββάτου δέχθηκα τηλεφώνημα από κάποιον που συστήθηκε ως ξάδερφος του Χουσεΐνοφ, ο οποίος άρχισε να με βρίζει και να με απειλεί. Λίγο αργότερα με πήρε ο ίδιος ο Χουσεΐνοφ. Είχαμε μία νορμάλ συζήτηση. Μου είπε ότι η ενέργεια του παρερμηνεύτηκε. Ήθελε να τονίσει ότι το Αζερμπαϊτζάν και η Τουρκία είναι φιλικές χώρες. Μετά με πήρε ο άνθρωπος που είπε ότι είναι ο ξάδελφος του Χουσεΐνοφ. Μιλήσαμε επίσης πολιτισμένα και σε ένδειξη συγνώμης μού πρότεινε να συναντηθούμε για να με κεράσει ένα τσάι. Του είπα ότι δεν χρειαζόταν, αλλά επέμενε. Όταν πήγα στο ραντεβού με περίμεναν 5-6 άνθρωποι, οι οποίοι μου όρμησαν αμέσως πάνω μου και άρχισαν να με χτυπάνε. Με χτύπησαν παντού, μου πήραν το κινητό και εξαφανίστηκαν. Πήγα μόνο μου σε σταθμό πρώτων βοηθειών και μετά με μετέφεραν στο νοσοκομείο», τόνισε ο άτυχος δημοσιογράφος.

Χθες η οικογένεια και οι φίλοι του αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο. Πέρα από σκηνές οδυρμού, στην κηδεία του ήταν κοινή απαίτηση η απονομή δικαιοσύνης με τη σύλληψη και τιμωρία των δραστών.

About totritomati