Home / Ειδήσεις / Τα στοιχήματα του Τσίπρα και συνεργατών του για το τελικό αποτέλεσμα (pic)

Τα στοιχήματα του Τσίπρα και συνεργατών του για το τελικό αποτέλεσμα (pic)

Το συμπέρασμα είναι ενδεικτικό των προσδοκιών αλλά και της «πολιτικής μύτης» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και των συνεργατών του.

Οπως προκύπτει από το χαρτί που φωτογράφισαν τα ΝΕΑ κάποιοι ήταν μακριά νυχτωμένοι, κάποιοι έπιασαν την διαφορά αλλά όχι τα ποσοστά και μόνον ένας, έπεσε διάνα:

Ο Μανώλης Πετσίνης – άγνωστος στο ευρύ κοινό – εκ των εμπίστων του Αλέξη Τσίπρα και συμμαθητής του Νίκου Παππά, ήταν απόλυτα σωστός στην πρόβλεψή του.

Ο κ. Πετσίνης προέβλεψε τις 7 μονάδες διαφοράς και ακριβώς τα ποσοστά: ΣΥΡΙΖΑ 35%-ΝΔ 28%.

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, δεν περίμενε το εύρος της νίκης του, όπως προκύπτει από την εκτίμηση που έκανε: Προέβλεψε διαφορά 3% και έδινε 32,5% στο κόμμα του και 29,5% στο κόμμα του Ευ. Μεϊμαράκη.

Τέσσερις μονάδες προέβλεψε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αν και στα ποσοστά έπεσε έξω: Εδινε 33%-29%.

«Μυρίστηκε» την μεγάλη διαφορά ο Θόδωρος Μιχόπουλος, εκτιμώντας ότι θα προηγηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες, ωστόσο έπεσε έξω στα ποσοστά, αφού έδωσε 31% στο κόμμα του και 26% στη ΝΔ.

Οι Νίκος Παππάς και Αλέκος Φλαμπουράρης εκτίμησαν ότι η ΝΔ θα φτάσει στο 29% αν και από την εικόνα δεν διακρίνεται τι ποσοστό προέβλεψαν για τον ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, ένας ακόμη συνεργάτης του επιτελείου Τσίπρα, προέβλεψε το υπεραισιόδοξο για τη ΝΔ 31% αλλά δεν διακρίνεται το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ.

Μένει να μάθουμε τι κερδίζει ο νικητής του στοιχήματος…

 

Πηγή: gazzetta.gr

About Panos Dreamer