Home / Ειδήσεις / «Τα πράγματα για την Νανά Καραγιάννη είναι δύσκολα»

«Τα πράγματα για την Νανά Καραγιάννη είναι δύσκολα»

Συνεχίζει τη μάχη με τη νευρική ανορεξία

Βγήκε τη Δευτέρα από την εντατική – Ο διοικητής του «Αγία Όλγα» όπου νοσηλεύεται, τονίζει στο protothema.gr ότι παραμένει κρίσιμη η κατάσταση υγείας της – Το αισιόδοξο μήνυμα που ανήρτησε στo facebook

Μετά από εννέα ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου «Αγία Όλγα», η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Νανά Καραγιάννη βγήκε εχθές από την εντατική και μεταφέρθηκε στο παθολογικό τμήμα του Νοσοκομείου.

Ωστόσο η κατάσταση της δημοσιογράφου που παλεύει εδώ και χρόνια με την νευρική ανορεξία δεν παύει να θεωρείται πολύ σοβαρή καθώς πολλά όργανά της έχουν υποστεί σημαντικές βλάβες. Όπως επισημαίνει ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Μιχάλης Κούρτης:«Τα πράγματα για την Νανά Καραγιάννη είναι δύσκολα όπως δύσκολα ήταν εδώ και πολλά χρόνια. Εχθές βγήκε από την εντατική και για την ώρα νοσηλεύεται στο παθολογικό».

Η ίδια πάντως θέλοντας να περάσει ένα αισιόδοξο μήνυμα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media προσπάθησε να δείξει σε φίλους και θαυμαστές ότι είναι δυνατή.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία και το μήνυμα που ανάρτησε.

Οι προσπάθειες ανάκαμψης της Νανάς Καραγιάννη δεν έπαψαν στιγμή να απασχολούν τα media τα οποία συχνά πυκνά την φιλοξενούσαν συντροφιά με μια αισιοδοξία που δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα της.

«Μπορώ να πω ότι το αποχαιρετώ πια το πρόβλημά μου γιατί ήταν πολλά τα χρόνια που ταλαιπωρήθηκα. Τώρα είμαι σε μια φάση που παίρνω κιλά και… θ’ ανατιναχτώ», δήλωνε πριν από λίγους μήνες σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μία αισιόδοξη δήλωση η οποία δεν είχε ωστόσο καμία σχέση με την πραγματικότητα καθώς σύμφωνα με πρόσωπα του στενού της περιβάλλοντος «Η Νανά δεν μπορούσε να αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασής της και συνέχιζε να μην τρέφεται σωστά παρά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις των γιατρών. Η αυτοπροβολή της πάνω από λαχταριστές τούρτες και λουκούλλεια γεύματα δεν συνιστούσε τίποτε παραπάνω από ξεγέλασμα του ίδιου της του εαυτού. Όσο την ζήσαμε από κοντά είμαστε συγκλονισμένοι και θέλουμε να ελπίζουμε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι αναστρέψιμη».

Από το πλάι της Νανάς δεν φεύγει στιγμή η μητέρα της η οποία αρνείται για την ώρα να προβεί στην οποιαδήποτε δήλωση με την υπόσχεση ότι «θα μιλήσω όταν με το καλό η Νανά επιστρέψει στο σπίτι”. Η ευχή αυτή είναι άλλωστε για όλους μας κάτι παραπάνω από δεδομένη…»

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis