Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Τα απίστευτα λόγια του Φέργκιουσον στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Τα απίστευτα λόγια του Φέργκιουσον στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο χαρακτήρισε «ποδοσφαιρικό πατέρα» ενώ αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό.

Δεν μπορούσε παρά να εκφράσει τον θαυμασμό του ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τον προπονητή του κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Μιλώντας στο BBC στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται για τον Σκοτσέζο παλαίμαχο προπονητή, ο Πορτογάλος άσος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό μέσω του οποίου κατάλαβε ότι πρόκειται για έναν «απίστευτο» άνθρωπο που θα αποτελούσε τον «ποδοσφαιρικό πατέρα» του.

«Όταν ο πατέρας μου ήταν άρρωστος σε νοσοκομείο του Λονδίνου και σε κωματώδη κατάσταση, είχα μια συζήτηση με τον Φέργκιουσον. Του είπα “Αφεντικό, δεν αισθάνομαι καλά”. Ήμασταν σε μια κρίσιμη στιγμή στο πρωτάθλημα και το Champions League, αλλά του είπα “Αφεντικό, δεν αισθάνομαι καλά. Θέλω να δω τον μπαμπά μου”.

Τότε μου είπε: “Κριστιάνο, θες να φύγεις για μια μέρα, δύο μέρες, μία εβδομάδα, μπορείς να φύγεις. Θα μου λείψεις γιατί ξέρεις ότι είσαι σημαντικός εδώ, αλλά ο πατέρας σου είναι προτεραιότητα”.

Όταν μου το είπε αυτό σκέφτηκα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι απίστευτος. Τους καλούσε όλους για φαγητό, για τσάι. Ήμασταν οικογένεια μαζί του. Ήταν ένας ποδοσφαιρικός πατέρας για μένα», ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

πηγή sport fm

About m bonsu