Home / Πολιτική / Ταραντίλης σε Τσίπρα: Περιμένουμε απαντήσεις για τις συγκεντρώσεις

Ταραντίλης σε Τσίπρα: Περιμένουμε απαντήσεις για τις συγκεντρώσεις

Για προσπάθεια Τσίπρα να ανασκευάσει τη δήλωσή του σχετικά με το ρίσκο να κολλήσει κάποιος κορωνοϊό σε διαδήλωση, κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρεται στην απάντηση που έδωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην τηλεόραση του Alpha, ότι «βεβαίως, δέχομαι το ρίσκο (να κολλήσει κάποιος κορωνοϊό σε διαδήλωση) και γι’ αυτό θεωρώ ότι το ορθό θα ήταν η κυβέρνηση να μην φέρει τέτοια νομοσχέδια που εγείρουν σοβαρές κοινωνικές αντιδράσεις μέσα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μέσα στην πανδημία».

Ο κ. Ταραντίλης τόνισε ότι από τις σημερινές δηλώσεις του κ. Τσίπρα στη Βουλή «προκύπτει σαφώς ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την έννοια της πολιτικής ευθύνης. Κατά τον κ. Τσίπρα ‘’δέχομαι την ευθύνη’’ δεν σημαίνει ‘’αναλαμβάνω την ευθύνη’’. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έθεσε επίσης δύο ερωτήματα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ποια είναι η θέση του για την προγραμματιζόμενη αυριανή συγκέντρωση και εάν θα συμμετάσχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή και σε άλλες διαδηλώσεις, «τη στιγμή που η κοινωνία δίνει σκληρή μάχη για την ανάσχεση της πανδημίας».

Πηγή: skai.gr

Πηγή

About skaigr