Home / Αθλητισμός / ΠΑΟΚ / Σύνθημα νίκης Ζάιρο με ΠΑΟ

Σύνθημα νίκης Ζάιρο με ΠΑΟ

Την ανάγκη του ΠΑΟΚ για νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό τόνισε ο Ζάιρο. Τι είπε για το ντέρμπι στην Τούμπα και την εμπιστοσύνη του Τούντορ που τον βοηθάει να προσαρμοστεί στον «Δικέφαλο».

Απογοητευμένος με την εξέλιξη που είχε ο αγώνας με την Κράσνονταρ έμεινε ο Ζάιρο, που περιμένει -όπως και οι συμπαίκτες του- το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για να ρεφάρει ο ΠΑΟΚ επιστρέφοντας σε τροχιά επιτυχιών.

«Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Νομίζω ότι και εμείς θα είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να πάρουμε τη νίκη, γιατί είναι μία νίκη που τη χρειαζόμαστε», εξήγησε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

«Τα αποτελέσματα που έπρεπε δεν έχουν έρθει σε κάποιες περιπτώσεις. Θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να βελτιωθούμε και σε αυτόν τον τομέα των αποτελεσμάτων. Νομίζω ότι όταν έρθουν, θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση καλύτερο έργο».

Για την συνεργασία με τον Τούντορ: «Μου δίνει αυτοπεποίθηση. Μου έχει δείξει ότι πιστεύει στις δυνατότητές μου. Δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη συνομιλία παραπάνω. Αυτό που μου ζητάει είναι να δουλεύω σκληρά και να αποδεικνύω τις δυνατότητές μου σε κάθε προπόνηση».

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει: «Το πιο δύσκολο είναι να προσαρμοστείς γρήγορα ανάμεσα σε διαφορετικά πρωταθλήματα. Δεν έχω πρόβλημα με το αν θεωρούμαι σταρ σε μία ομάδα ή αν είμαι απλά ένας ρολίστας. Το σημαντικό είναι να προσαρμοστώ σε ένα νέο ποδόσφαιρο, σε ένα νέο πρωτάθλημα, σε ένα νέο είδος ποδοσφαίρου και νομίζω ότι με τη δουλειά που κάνω πολύ σύντομα θα είμαι πολύ βελτιωμένος».

Για το παιχνίδι με την Κράσνονταρ: «Θεωρώ ότι παίξαμε καλά, αν και δεν πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάναμε καλή δουλειά, η ομάδα έπαιξε καλά. Ίσως δεν είχαμε κάποιες λεπτομέρειες στην περιοχή του αντιπάλου για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Δυστυχώς εγώ και είναι κρίμα δέχθηκα κόκκινη κάρτα και πραγματικά δουλεύω πολύ για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Στενοχωρήθηκα πολύ. Νομίζω ότι η ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι, παρότι δεν ήρθε η νίκη και με αυτή την αίσθηση είμαι ακόμη και σήμερα».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Νομίζω είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Νομίζω ότι και εμείς θα είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να πάρουμε τη νίκη, γιατί είναι μία νίκη που τη χρειαζόμαστε».

πηγή sport fm

About m bonsu