Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / Σφαιρόπουλος: “Δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε”..

Σφαιρόπουλος: “Δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε”..

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται την Πέμπτη (12/11) από την Ανατολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων της Ευρωλίγκας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε πριν από την αναχώρηση της ομάδας για τις δυσκολίες της αναμέτρησης και το βαθμό ετοιμότητας του Οθέλο Χάντερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Παίζουμε με μια πολύ ποιοτική ομάδα που έχει ως στόχο την είσοδο της στο Final Four. Έχουν χάσει  δύο παιχνίδια συνεχόμενα στην Ευρωλίγκα και δεν θέλουν να έχουν κι άλλες απώλειες. Η αποστολή μας θα είναι δύσκολη και απαιτείται συγκέντρωση. Το ματς, όμως, θα είναι δύσκολο και γι’ αυτούς και πιστεύω θα γίνει μια δυνατή αναμέτρηση”.

Για την άμυνα: “Σιγά-σιγά βρίσκουμε αυτοματισμούς, ρόλους και χημεία. Γινόμαστε καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός. Δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά είμαστε σε καλό σημείο για την εποχή”.

Για την κατάσταση του Οθέλο Χάντερ: “Ο Χάντερ έκανε μέρος προπόνησης χθες και σήμερα. Θα κάνει και λίγο αύριο το πρωί και μετά από αυτό θα αποφασίσουμε”.

Για το αν η Εφές υπερτερεί του Ολυμπιακού στη θέση “4” και εάν αυτό θα είναι το “κλειδί” του ματς: “Η Εφές έχει καλό ρόστερ και σε όλες τις θέσεις καλούς παίκτες, παντού”.

http://www.contra.gr/

About gus_maverick