Home / Ειδήσεις / Συνάντηση Κικιλιά με Τόσκα και Τσουβαλά

Συνάντηση Κικιλιά με Τόσκα και Τσουβαλά

Συνάντηση με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Κωσταντίνο Τσουβάλα θα έχει σε λίγη ώρα ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, μετά την έκρηξη στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο Παρίσι με παγιδευμένο φάκελο που έφερε το όνομά του ως αποστολέα.

Στη συνέχεια ο κ. Κικίλιας θα συναντηθεί με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.

Υπενθυμίζεται πως στο παγιδευμένο δέμα που είχε σταλεί την Τετάρτη στον Γερμανό υπουργό Οικονομίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εμφανιζόταν ως αποστολέας ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Για επιχείρηση στοχοποίησής της κάνει λόγο η ΝΔ. «Το δεύτερο κρούσμα αποστολής εκρηκτικού μηχανισμού από την Ελλάδα αναδεικνύει το πολύ σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας, καθώς και μία εξαιρετικά αρνητική εικόνα για τη χώρα. Επιβάλλεται να αποδοθούν ευθύνες για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά κάθε άλλη πιθανή τρομοκρατική πράξη.

Σε όσους εμπνεύστηκαν να βάλουν ως αποστολείς στα δυο πακέτα – βόμβες τα ονόματα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας τους λέμε: Η επιχείρηση στοχοποίησης της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών της θα αποτύχει παταγωδώς, γιατί σύσσωμος ο ελληνικός λαός καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες», τονίζεται στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

About Andreas Chondros