Home / Πολιτική / Στ. Κούλογλου: Παλιοί υπουργοί με «ολίγη ακροδεξιά» το επιτελείο συνεργατών του κ. Μητσοτάκη

Στ. Κούλογλου: Παλιοί υπουργοί με «ολίγη ακροδεξιά» το επιτελείο συνεργατών του κ. Μητσοτάκη

“Μια από τα ίδια το επιτελείο που έφτιαξε ο κ. Μητσοτάκης. Είναι οι παλιοί υπουργοί τη ΝΔ με ολίγη ακροδεξιά. Ειδικά αν δώσει θέση αντιπροέδρου στον κ. Γεωργιάδη” είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογου, μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM και στην εκπομπή “Καθημερινά”, με τους Νικόλ Καζαντζίδου και Χρήστο Μάτη.

Στο ενδεχόμενο ο νέος αρχηγός της ΝΔ να ανεβάσει περισσότερο τους τόνους απέναντι στην κυβέρνηση και να υπάρξει σκληρή αντιπαράθεση για το ασφαλιστικό απάντησε αρνητικά με δεδομένο -όπως είπε- ότι η πολιτική των περικοπών επιβάλλεται από τους δανειστές.

“Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει αντιπαράθεση στο ασφαλιστικό γιατί ο κ. Μητσοτάκης, αν θέλει να διατηρήσει επαφές με την ευρωπαϊκή δεξιά θα πρέπει να τους δώσει εξηγήσεις, αν ακολουθήσει μια εντελώς διαφορετική πολιτική απ’ αυτή που επιβάλλουν και προωθούν οι δανειστές, με επικεφαλής το Βερολίνο” είπε ο κ. Κούλογλου.

Στο πλαίσιο ημερίδας που διοργανώνει ο κ. Κούλογλου, στις 7 το απόγευμα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, με θέμα τη νεανική επιχειρηματικότητα, παραδέχτηκε ότι ο επιχειρηματικός κόσμος αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και αναφέρθηκε ειδικά στο θέμα της προπληρωμή φόρου κατά 100% από τις επιχειρήσεις.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

About totritomati