Home / Ειδήσεις / Στυγερό έγκλημα στις Σπέτσες μετά από καυγά

Στυγερό έγκλημα στις Σπέτσες μετά από καυγά

Μυστήριο στις Σπέτσες με τον θάνατο 26χρονου που αρχικά είχε αποδοθεί σε τροχαίο, ενώ η υπόθεση παίρνει νέα τροπή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, να αιμορραγεί δίπλα στη μηχανή, από μια παρέα η οποία κάλεσε άμεσα τις Αρχές. Μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού όπου και εξέπνευσε.

Αρχικά είχε δοθεί η εντύπωση πως σημειώθηκε τροχαίο, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα φέρει τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι, το οποίο και φέρεται να προκάλεσε το θάνατό του. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο δολοφόνος ήθελε να χρησιμοποιήσει αρχικά όπλο, αλλά τελικά προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη του με τη χρήση μαχαιριού. 

Υπεύθυνος για τον θάνατο του 26χρονου φέρεται να είναι ένας 22χρονος ο οποίος μετά από καβγά που είχαν για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτίας τον μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο νεαροί λογομάχησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και στη συνέχεια έγινε το κακό.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Σπετσών, Σπύρο Φαρδέλο, το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξε πως ο δράστης “τραυμάτισε το θύμα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Προσπάθησε να διαφύγει, όμως η σορός του βρέθηκε σε κοντινή απόσταση”.

Πηγή: skai.gr

Πηγή

About skaigr