Home / Αθλητισμός / Στο βάθος… Μπαρτσελόνα για Δώνη!

Στο βάθος… Μπαρτσελόνα για Δώνη!

Από τις 10 μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Ιαπωνία το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και την Τετάρτη Μπασρτσελόνα και Ρίβερ Πλέιτ έμαθαν τους πιθανούς αντιπάλους τους.

Σύμφωνα με το ισχύον σύστημα οι κάτοχοι του Champions League και του Κόπα Λιμπερταδόρες εξασφαλίζουν μια θέση στα ημιτελικά.
Έτσι, οι Καταλανοί θα βρουν μπροστά του το νικητή της αναμέτρησης της Κλαμπ Αμέρικα από το Μεξικό (εκπρόσωπος της CONCACAF) κόντρα στην ομάδα που θα κατακτήσει το Champions League Ασίας. Η συγκεκριμένη διοργάνωση βρίσκεται στην ημιτελική φάση και τον τίτλο διεκδικούν Γκουανγκζου (Κίνα), Αλ Αχλί (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), Γκάμπα Οσάκα (Ιαπωνία) και Αλ Χιλάλ (Σαουδική Αραβία).

Προπονητής της τελευταίας είναι ο γνωστός μας Γιώργος Δώνης, ο οποίος δυνητικά θα μπορούσε να τεθεί αντιμέτωπος της κορυφαίας ομάδας στην Ευρώπη για μια θέση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Από την άλλη μεριά βρίσκεται η Ρίβερ Πλέιτ, της οποίας ο αντίπαλος στον ημιτελικό θα προκύψει από το παιχνίδι της Όκλαντ (πρωταθλήτρια Ωκεανίας) με την κάτοχο του Champions League Αφρικής ή του τίτλου στην Ιαπωνία που ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές.

 

Πηγή: sport-fm.gr

About Panos Dreamer