Home / Επικαιρότητα / Στις Μαλδίβες οι μαλαισιανοί για να εξετάσουν τα νέα συντρίμμια

Στις Μαλδίβες οι μαλαισιανοί για να εξετάσουν τα νέα συντρίμμια

Η κυβέρνηση της Μαλαισίας ανακοίνωσε ότι στέλνει ειδικούς στις Μαλβίδες, προκειμένου να εξετάσουν κατά πόσο τα συντρίμμια που βρέθηκαν στο νησί προέρχονται από την πτήση ΜΗ370, η οποία εξαφανίστηκε πριν από 17 μήνες.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης συνέστησε υπομονή μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες σε μια προσπάθεια να μην δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες, που δεν θα επαληθευθούν.

Υπενθυμίζεται ότι κομμάτι του μοιραίου Boeing 777 βρέθηκε στο νησί Ρεϊνιόν με τους γάλλους να «χτενίζουν» με εναέρια και πλωτά μέσα το νησί, με την ελπίδα να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία.

Οι Μαλδίβες παρέδωσαν επίσης στοιχεία των ραντάρ, έπειτα από φήμες σύμφωνα με τις οποίες επιβατηγό αεροσκάφος εθεάθη από κατοίκους της περιοχής να πετά χαμηλά επάνω από τις ατόλες την ημέρα της εξαφάνισης της πτήσης MH370.

«Επιβεβαιώσαμε τα στοιχεία των ραντάρ μας και η απάντηση ήταν αρνητική. Δεν υπήρξε επιβατηγό αεροσκάφος εκείνη την ημέρα και διαβιβάσαμε τις πληροφορίες αυτές στις αρχές της Μαλαισίας» πρόσθεσε ο Μοχάμεντ Σαρίφ.

 

 

πηγή:http://news.in.gr/world/article/?aid=1500017882#ref=latestarticles

About basilis progressive