Home / Ειδήσεις / Στη Βουλγαρία αποτεφρώθηκε η σορός του Γιώργου Βακάκη

Στη Βουλγαρία αποτεφρώθηκε η σορός του Γιώργου Βακάκη

Στη Βουλγαρία, χθες, γράφτηκε η τελευταία λέξη του δράματος που ζει από την Κυριακή η οικογένεια του Γιώργου Βακάκη καθώς η σορός του μεταφέρθηκε στη γειτονική χώρα για αποτέφρωση.

Η κηδεία του 24χρονου νεαρού έγινε την Τετάρτη από τον Ι.Ν. στο κοιμητήριο Βύρωνα. Η τελετή ήταν απολύτως κλειστή καθώς το παρών έδωσαν μόνο ο Τόλης Βακάκης, η μητέρα του νεαρού, οι δύο αδελφές του και δύο ακόμη άτομα από το στενότατο οικογενεικό περιβάλλον. Ακολούθως η σορός του Γιώργου Βακάκη μεταφέρθηκε οδικώς στη Βουλγαρία, για να ακολουθήσει η διαδικασία της αποτέφρωσης, όπως ήταν και η επιθυμία της οικογένειας.

Οι γονείς του 24χρονου και οι δύο αδελφές του ταξίδεψαν χθες για το αποτεφρωτήριο στη Βουλγαρία, με ιδιωτικό αεροσκάφος που νοίκιασαν και μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία και παρέλαβαν την τεφροδόχο, επέστρεψαν και πάλι στην Αθήνα/

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια, μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί φίλους και συγγενείς που θέλησαν να είναι κοντά τους σε αυτές τις δύσκολες ώρες αποτρέποντάς τους ευγενικά να τους επισκεφθούν, προτιμώντας να διαχειριστούν το πένθος μόνοι τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και χθες τελέστηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και η κηδεία του Ανδρέα Γεωργακόπουλου, του κολλητού φίλου του Γιώργου Βακάκη, έπειτα από αίτημα της οικογένειάς του.

 

About Andreas Chondros