Για την πορεία των έργων και τον δράσεων οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν ο νέος υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Κωνσταντίνο Κυρανάκη, κατά την χθεσινή επίσκεψή τους στα γραφεία της Κοινωνίας της Πληροφορίας ΜΑΕ, όπου τους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της Κοινωνίας της Πληροφορίας, Δημήτρης Ασκούνης, ο διευθύνων σύμβουλος Σταύρος Ασθενίδης, καθώς και στελέχη της εταιρείας.

Η νέα ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης έδωσε το πολιτικό τους στίγμα για το άμεσο μέλλον και την αναγκαιότητα διαρκούς εγρήγορσης και ετοιμότητας της Κοινωνίας της Πληροφορίας ως τον πλέον κομβικό φορέα στον σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στην υλοποίηση έργων, τα οποία ενδυναμώνουν την ψηφιακή σχέση του πολίτη με την δημόσια διοίκηση.

Τέλος, περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, συνομιλώντας με τα στελέχη της ΚτΠ.

Ο κ. Παπαστεργίου αλλά και ο κ. Κυρανάκης αποχωρώντας δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την επίσκεψη και επεσήμαναν την καθοριστική συνεισφορά της ΚτΠ στο επιχειρούμενο άλμα του ψηφιακού μετασχηματισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη. Τόνισαν μάλιστα κατηγορηματικά ότι στην κοινή τους προσπάθεια για ακόμα περισσότερα ψηφιακά έργα θεωρούν απαραίτητη την αγαστή συνεργασία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με την Κοινωνία της Πληροφορίας.

Πηγή: skai.gr