Home / Προτεινόμενα / Στέφανος Τσιτσιπάς: Ηττήθηκε από τον Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του Παρισιού

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ηττήθηκε από τον Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του Παρισιού

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 6-2, 3-6, 7-6(4) από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του Masters του Παρισιού. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχασε το πρώτο σετ, άγγιξε τη μεγάλη ανατροπή αλλά η ψυχραιμία του Σέρβου στο φινάλε έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Χόλγκερ Ρούνε στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Νορβηγός απέκλεισε το Φέλιξ – Οσέ Αλιασίμ στον ημιτελικό.

Οι δύο τενίστες έδειχναν να κρατάνε εύκολα στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο Σέρβος, με το σκορ στο 2-2, πήρε τέσσερα διαδοχικά γκέιμ (δύο μπρέικ) και κατέκτησε το πρώτο σετ.
Ο Έλληνας τενίστας έδειξε αντίδραση στο δεύτερο σετ. Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με μπρέικ για το 4-2 ενώ κατέκτησε το σετ στο σερβίς του αντιπάλου του.

Στο τρίτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετώπισε με επιτυχία τα τέσσερα μπρέικ πόιντ του αντιπάλου του. Οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς του με τον 24χρονο Έλληνα να προηγείται με 5-4 και τον Σέρβο να σερβίρει υπό πίεση στη συνέχεια.
Ο Τζόκοβιτς κράτησε με μεγάλη άνεση και το τρίτο σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Ο Σέρβος είχε απάντηση στο μίνι μπρέικ του Τσιτσιπά. Όταν ο Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με 4-3, ο Τζόκοβιτς πήρε τέσσερις διαδοχικούς πόντους και πήρε τη νίκη.
Πηγή: kathimerini.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News

Πηγή

About moneyreview