Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Ευρωλίγκα / Σλούκας: «Δικαιολογημένη η αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακού»

Σλούκας: «Δικαιολογημένη η αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακού»

Χαρούμενος που θα αγωνιστεί στη Φενερμπαχτσέ και θα συνεργαστεί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δήλωσε στον τουρκικό Τύπο ο Κώστας Σλούκας.

Απολύτως φυσιολογική και δικαιολογημένη θα είναι η αντίδραση των φίλων του Ολυμπιακού σε ένα ματς κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον τουρκικό Τύπο ο Κώστας Σλούκας.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως η μετακίνηση στη γειτονική χώρα είναι μία σωστή κίνηση τη σωστή στιγμή, ενώ στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όσο και για τον Βασίλη Σπανούλη.

«Είμαι επαγγελματίας παίκτης και νομίζω πως έκανα το σωστό βήμα, τη σωστή στιγμή. Η Φενερμπαχτσέ έχει έναν μεγάλο προπονητή και είναι μία μεγάλη ομάδα με ταλαντούχους παίκτες, που κάθε ομάδα θα τους ήθελε. Έχω παίξει για πέντε χρόνια μαζί με τον Σπανούλη στον Ολυμπιακό, αλλά και την Εθνική ομάδα. Πρόκειται για έναν ηγέτη στο παρκέ και έναν τρομερό χαρακτήρα έξω από αυτό. Έμαθα πολλά δίπλα του. Φέτος το καλοκαίρι έκανα ένα νέο βήμα στην καριέρα μου. Του είπα τη σκέψη μου και επειδή έχουμε καλή σχέση μου είπε να εμπιστευτώ την ικανότητα και την εμπειρία μου», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σλούκας στην ιστοσελίδα «hiperbasket.com».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας γκαρντ ερωτήθηκε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ένας ζωντανός θρύλος και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του. Έχω να μάθω πολλά από εκείνον. Ήμασταν μαζί μερικές ημέρες και μου έδειξε πόσο με ήθελε στην ομάδα. Όταν έρθει η στιγμή να παίξω κόντρα στον Ολυμπιακό, η αντίδραση των οπαδών θα είναι λογική και απόλυτα κατανοητή».

Τέλος, για την πορεία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ: «Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι Έλληνες περίμεναν να είχαμε καλύτερη πορεία. Θα έπρεπε να είχαμε προκριθεί τουλάχιστον στα προημιτελικά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Άξιζε κάτι παραπάνω αυτή η ομάδα».

πηγή sport fm

About m bonsu