Home / Αθλητισμός / Σε μεγάλη φόρμα ο Καρέλης

Σε μεγάλη φόρμα ο Καρέλης

Συγκλονιστικές είναι οι εμφανίσεις του Νίκου Καρέλη τις τελευταίες αγωνιστικές  στο Βελγικό πρωτάθλημα. Ο Έλληνας διεθνής ξεκίνησε για τέταρτη σερί αγωνιστική βασικός με τη φανέλα της Γκένκ σκοράροντας δυο γκολ και έχοντας ακόμη ένα κερδισμένο πέναλτι στο ενεργητικό του ! Το πρώτο του γκολ μάλιστα ήταν καταπληκτικό, αφού κατάφερε με ψαλιδάκι να στείλει τη μπάλα αρχικά στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα !

Η Γκένκ αν και ισοφαρίστηκε, στη συνέχεια, στην αναμέτρηση με την Βάασλαντ-Μπέβερεν κατάφερε όχι μόνο να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ, αλλά και να μετατρέψει τη βραδιά σε θρίαμβο συντρίβοντας την με το εμφατικό 6-1. Αυτή ήταν η πέμπτη εμφάνιση του Καρέλη με τη φανέλα της Γκένκ, έχοντας σκοράρει ήδη 4 τέρματα (1 στο κύπελλο). Τα κατορθώματα του βέβαια δεν σταματούν εκεί, καθώς για τρίτη φορά φέτος επιλέχθηκε στη ιδανική 11άδα της αγωνιστικής. Βλέποντας το αυτό οι άνρωποι της Βέλγικης ομάδας έχουν αρχίσει να τρίβουν τα χέρια τους με την τόσο πετυχημένη μεταγραφή του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο Καρέλης πάντως δείχνει να είναι σε μεγάλη φόρμα και να ανταπεξέρχεται σχετικά εύκολα στις υψηλές απαιτήσεις που έχουν προς το πρόσωπο του και μακάρι να συνεχίσει έτσι και να καθιερωθεί ως ένα απο τα καλύτερα επιθετικά όπλα της φαρέτρας της Γκενκ.

Αθανασούλης Κωνσταντίνος

About Kostas Athanasoulis