Home / Ειδήσεις / ”Σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα περί οικουμενικής κυβέρνησης”

”Σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα περί οικουμενικής κυβέρνησης”

«Από αυτή τη Βουλή με την εξάντληση της θητείας της θα υπάρξει απεξαρτησία και απεγκλωβισμός από τα μνημόνια που δεσμεύουν την ελληνική κυριαρχία. Για χρόνια θα είναι κυβερνήσεις πλειοψηφίας, δημοκρατικά εκλεγμένες, με κορμό τη Ριζοσπαστική Αριστερά». Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, χαρακτηρίζοντας «σενάρια επιστημονικής φαντασίας της διαπλοκής», τα περί οικουμενικής κυβέρνησης.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι υπάρχει πεδίο συνεννόησης για μεγάλα ζητήματα, ενώ επιτέθηκε στην Αξιωματική Αντιπολίτευση κατηγορώντας την ότι επιλέγει να έχει μόνο καταγγελτικό λόγο χωρίς να καταθέτει καμία εναλλακτική πρόταση.

«Αυτές τις μέρες δεν γίνεται ένας ουσιαστικός διάλογος. Αναπτύσσονται σενάρια επιστημονικής φαντασίας από τη διαπλοκή για οικουμενικές κυβερνήσεις για αριστερές παρενθέσεις ξανά και ξανά», επεσήμανε ο κ. Βούτσης.

Ο πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε το νέο προϋπολογισμό, ένα σωστό εργαλείο, επαρκές σε αυτή τη φάση για την εφαρμογή και τήρηση του οδικού χάρτη που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, όπως είπε.

About m bonsu