Ποιος να το έλεγε πως μετά από 12 αγωνιστικές η Σαουθάμπτον θα βρισκόταν στην 3η θέση της Premier League , παίζοντας μάλιστα και εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Κι όμως, οι Άγιοι έχουν βάλει στόχο να τρελάνουν την Αγγλία καθώς κατάφεραν να επικρατήσουν και κόντρα στη Σέφιλντ με 3-0, σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση της Premier League και στο -1 από την κορυφή!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 34ο λεπτό χάρη σε γκολ του Τσε Άνταμς σκοράροντας το 3ο του φετινό γκολ στην Premier League.
Στο δεύτερο μέρος η Σαουθάμπτον ήταν πιο κυνική, παίζοντας ανα διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Στο 62ο ο Άρμστορνγκ έγραψε το 2-0, ενώ στο 83ο λεπτό ο Ρέντμοντ τελείωσε οριστικά το ματς, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Μια νίκη που έστειλε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα την φοβερή και τρομερή Σαουθάμπτον που βρίσκεται μόλις στο -1 από την κορυφή. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σέφιλντ που παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό…

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Γουόκερ-Πίτερς, Μπέρτραντ, Βέστεργκααρντ, Μπέντναρεκ, Ρομέου (86′ Ντιαλό), Γουόρντ-Πράους, Άρμστρονγκ, Γουόλκοτ (80′ Ρέντμοντ), Ινγκς, Άνταμς (84′ Ενλουντούλου)

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ράμσντεϊλ, Μπάλντοκ, Στίβενς, Μπάσαμ (70′ Μούσετ), Ίγκαν, Γιαγκέλκα, Φλεκ, Μπεργκ, Αμπάντου, ΜακΜπέρνι (48′ ΜακΓκόλντρικ), Σαρπ (60′ Μπρούστερ)

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο