Home / Διεθνή / Σάλος: Οι Ρώσοι έχουν υλικό με όργια που «καίει» τον Τραμπ

Σάλος: Οι Ρώσοι έχουν υλικό με όργια που «καίει» τον Τραμπ

Νέο επεισόδιο στην εμπλοκή των Ρώσων στις αμερικανικές εκλογές

Σε έκθεση-«φωτιά» 35 σελίδων που παρέδωσε πρώην Βρετανός κατάσκοπος αναφέρεται ότι υπάρχει βίντεο με τον νεό αμερικανό πρόεδρο και πόρνες σε ξενοδοχείο της Μόσχας από το 2013 – Το Κρεμλίνο αρνείται ότι έχει στην κατοχή του ντοκουμέντα

Μια νέα τροπή πήρε η υπόθεση με την φερόμενη εμπλοκή των Ρώσων για την εκλογή Τραμπ καθώς διεθνή μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ώρες μεταδίδουν την είδηση ότι οι Ρώσοι διαθέτουν υλικό με το νέο αμερικανό πρόεδρο σε όργια σε ξενοδοχείο της Μόσχας.

Η πληροφορία αυτή φέρεται να περιλαμβάνεται σε ένα έγγραφο το οποίο παραδόθηκε από στελέχη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ στην ενημέρωση που έκαναν στο νέο αμερικανό πρόεδρο την περασμένη Παρασκευή.

Το υλικό κατά τις πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ παρέδωσε ένας Βρετανός κατάσκοπος, ο οποίος, όπως υποστηρίζει το CNN, αποτελεί αξιόπιστη πηγή από τις αμερικανικές υπηρεσίες κατασκοπείας.

Συνολικά πρόκειται για μια έκθεση έκτασης 35 σελίδων , με τους αμερικανούς αξιωματούχους να παρουσιάζουν στον Τραμπ μια «καυτή» σύνοψη δύο σελίδων.

Ο ίδιος ο Τραμπ με ανάρτησή του στο Twitter όταν δημοσιεύθηκαν οι σχετικές ειδήσεις υποστήριξε ότι όσα αναφέρονται σε αυτά είναι «ψεύτικα νέα – είναι ένα πλήρες πολιτικό κυνήγι μαγισσών».

Στο έγγραφο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι οι Ρώσοι έχουν βίντεο στο οποίο φαίνεται ο νέος αμερικανός πρόεδρος να βρίσκεται σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο κάποτε έμεινε ο Μπαράκ Ομπάμα και να παρακολουθεί πόρνες να προβαίνουν σε σεξουαλικές πράξεις στο κρεβάτι που κοιμήθηκε ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ.

Κατά τον Guardian το υλικό έχει καταγραφεί το Νοέμβριο του 2013 όταν ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε στη Μόσχα προκειμένου να παρουσιάσει τα καλλιστεία για τη Miss Universe.

Το δωμάτιο στο οποίο φέρεται να έχουν γίνει τα όργια

Σε ένα απόσπασμα, το έγγραφο που έχουν στην διάθεσή τους οι αμερικανικές υπηρεσίες αναφέρει: «Όμως, υπάρχουν κι άλλες οπτικές της εμπλοκής του Τραμπ με τις ρωσικές αρχές. Μία από αυτές, που απέδωσε καρπούς γι’ αυτούς, ήταν να ερευνήσουν τις προσωπικές εμμονές και σεξουαλικές διαστροφές του Τραμπ, ώστε να αποκτήσουν “Kompromat”, υλικό «ικανό για συμβιβασμό», ώστε να τον εκβιάσουν. Σύμφωνα με την «Πηγή D», όπου αυτός/-ή ήταν παρών/-ούσα το ταξίδι του Τραμπ στην Μόσχα περιελάμβανε την ενοικίαση της προεδρικής σουίτας του ξενοδοχείου Ritz Carlton Hotel, όπου εκείνος ήξερε πως είχαν μείνει ο πρόεδρος και η κυρία Ομπάμα (τους οποίους μισούσε) κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στην ρωσική πρωτεύουσα, και η βεβήλωση του κρεβατιού όπου εκείνοι είχαν κοιμηθεί, με το να προσλάβει έναν αριθμό ιερόδουλων, ώστε να του παρουσιάσουν ένα σόου “χρυσά ντουζ” (να ουρούν). Το ξενοδοχείο είναι γνωστό ότι βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ρωσικών υπηρεσιών, με μικρόφωνα και μικροκάμερες παντού, ώστε να καταγράφεται ό,τι επιθυμούν.

Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται, ακόμα, ότι υπήρχε ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσα σε στενούς συνεργάτες του Τραμπ με στενούς συνεργάτες του Βλαντιμίρ Πούτιν και υψηλόβαθμα στελέχη της ρωσικής κυβέρνησης.

Ωστόσο η ιστοσελίδα Buzzfeed η οποία πρώτη δημοσίευσε ολόκληρη την έκθεση σημειώνει ότι δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει την εγκυρότητά της ενώ διεθνή ΜΜΕ παρατηρούν ότι περιέχει και εξόφθαλμα λάθη.

Το Κρεμλίνο αρνείται ότι έχει στην κατοχή του ντοκουμέντα που εκβιάζουν τον Ντόναλντ Τραμπ ή την Χίλαρι Κλίντον, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Le Figaro».

Η Ρωσία κατήγγειλε μια «συνολική παραποίηση» των γεγονότων που στόχο έχει να υπονομεύσεις τις  σχέσεις με την Ουάσιγκτον.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis