Home / Internet / Πώς θα περιορίσετε τι βλέπει ο/η πρώην σας στο Facebook!

Πώς θα περιορίσετε τι βλέπει ο/η πρώην σας στο Facebook!

Όταν τα μέλη του Facebook αλλάξουν την προσωπική τους κατάσταση στο προφίλ τους από «Σε σχέση» σε «Ελεύθερος/-ρη» θα έχουν την δυνατότητα να περιορίσουν τι θα βλέπουν για τον/την πρώην σύντροφό τους και εκείνος/-νη για αυτούς , δεδομένου ότι πρόκειται επίσης για μέλος της δημοφιλούς υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης.

Ξεκινώντας από την έκδοση του Facebook για smartphone και πιλοτικά μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες από τα τέλη Νοεμβρίου 2015, οι χωρισμένοι αποκτούν περισσότερες επιλογές έκθεσης στο αδιάκριτο πλέον βλέμμα του πρώην συντρόφου.

Μπορούν να ορίσουν να βλέπουν λιγότερες από τις δικές του αναρτήσεις του και η υπηρεσία δεν θα προτείνει το όνομά του ως ετικέτα σε φωτογραφίες και μηνύματα. Επίσης, μπορούν να επιλέξουν να μην βλέπει εκείνος στο εξής τις δικές τους φωτογραφίες, βίντεο και ενημερώσεις. Επιλογή θα αποτελεί επίσης το να συνεχίσει να βλέπει κανείς δικές του αναρτήσεις από το παρελθόν, όπως και το να αφαιρέσει το όνομά του από τις ετικέτες στις φωτογραφίες που εμφανίζονταν μαζί. Τέλος, μπορεί να ορίσει να βλέπουν τις φωτογραφίες τους μόνο όσοι έχουν επισημανθεί με ετικέτα στην ομαδική φωτογραφία.

Φυσικά, ο πρώην σύντροφος δεν ειδοποιείται για τις αλλαγές αυτές, χωρίς ωστόσο να έχει μπλοκαριστεί ή διαγραφεί η σχέση φιλίας που μπορεί να συνεχίσει να ενώνει το πρώην ζευγάρι.

Δείτε τις κατατοπιστικές φωτογραφίες από τις επιλογές που αναμένεται να γίνουν διαθέσιμες και στα μέλη της υπηρεσίας από την Ελλάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://tech.in.gr/consult/article/?aid=1500040748#ref=latestarticles

About basilis progressive