Home / Ειδήσεις / Πυροβολισμοί με έναν νεκρό στα Εξάρχεια

Πυροβολισμοί με έναν νεκρό στα Εξάρχεια

Αραβικής καταγωγής το θύμα

Αθήνα
Στόχος δύο κουκουλοφόρων που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα έγινε στις 11.30 το πρωί της Τρίτης στην οδό Θεμιστοκλέους 88, στην επάνω πλευρά της πλατείας Εξαρχείων, ένας άνδρας, αραβικής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 36χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος ήταν σεσημασμένος με πέντε διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί για ναρκωτικά, όπλα, περί αλλοδαπών και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Οι δράστες τον πυροβόλησαν με πυροβόλο όπλο και τον τραυμάτισαν βαριά στο κεφάλι, αλλά και στη μασχάλη. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου οδηγήθηκε στο χειρουργείο, αλλά τελικά κατέληξε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι κουκουλοφόροι πυροβόλησαν τον άνδρα τουλάχιστον έξι φορές.

Η Αστυνομία, που βρήκε στο σημείο μία βολίδα και έναν κάλυκα, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των κακοποιών, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν νωρίτερα ότι το θύμα είχε απασχολήσει ως διακινητής ναρκωτικών και φέρεται ότι συνεργαζόταν με αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι και το Νοέμβριο του 2013, επίσης στα Εξάρχεια, σε ανάλογο περιστατικό είχε χάσει τη ζωή του 27χρονος Αλβανός, από επίθεση που δέχθηκε για υπόθεση ναρκωτικών.

Newsroom ΔΟΛ

About Kostas Athanasoulis