Home / Αθλητισμός / «Πρώτη» για Τζανετόπουλο στην Εθνική!

«Πρώτη» για Τζανετόπουλο στην Εθνική!

Στην αποστολή της Εθνική Ελλάδας αντί του Κυριάκου Παπαδόπουλου κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Άνταμ Τζανετόπουλος.

Ο 20χρονος στόπερ θα αντικαταστήσει τον διεθνή στόπερ της Λεβερκούζεν, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τη χθεσινή αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ για την 8η αγωνιστική της Bundesliga.

Ουσιαστικά ο νεαρός άσος επιβραβεύεται για την σταθερά καλή του απόδοση από την αρχή της σεζόν, έχοντας μάλιστα προσελκύσει το ενδιαφέρον της Σεβίλλης και την «Ένωση» να απαντάει αρνητικά στον ισπανικό σύλλογο.

Μέχρι στιγμής ο Τζανετόπουλος έχει παίξει και στα έξι παιχνίδια του «Δικεφάλου» στο πρωτάθλημα, ενώ μάλιστα έχει παίξει σε όλη τη διάρκειά τους.

Η αποστολή της Εθνικής για τα παιχνίδια με Ουγγαρία και Βόρειο Ιρλανδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016

Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Άνταμ Τζανετ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.

 

Πηγή: sport-fm.gr

About Panos Dreamer