Home / Αθλητισμός / Παναθηναϊκός / Πρώτη για Αραούχο με Λεβαδειακό

Πρώτη για Αραούχο με Λεβαδειακό

Την… καρδάρα με το γάλα που ξεκίνησε να μαζεύει με την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ θέλει να ενισχύσει -και όχι να κλωτσήσει- στο Κύπελλο η ΑΕΚ.

Έχοντας σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (1-0) αλλά και ξεκάθαρες νουθετήσεις από τον Ανδαλουσιανό ότι δεν πρέπει να επαναπαυτούν σε αυτό, οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να τονώσουν ακόμα περισσότερο το κλίμα αισιοδοξίας μετά τα τελευταία ματς:

Με μια πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης, η οποία θα συνδυαστεί, αν γίνεται, και με ωραίο ποδόσφαιρο.

Εξάλλου, μπορεί ο τεχνικός της «Ένωσης» να ετοιμάζει (ελεγχόμενο) rotation στο αρχικό σχήμα, ωστόσο υπάρχει ένας βασικός λόγος να αψηφήσει ο κόσμος το κρύο και να ανηφορίσει το απόγευμα (19:30, Cosmote TV, ΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) στο ΟΑΚΑ: Ο Σέρχιο Αραούχο.

Η εικόνα του Αργεντινού στις προπονήσεις και ο βαθμός ετοιμότητάς του καθιστούν πιθανό το ενδεχόμενο ακόμα και να ξεκινήσει βασικός στην αποψινή ρεβάνς. Κι αυτό όμως να μη συμβεί, θεωρείται βέβαιο ότι θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο ο Μάνταλος (για να αγωνιστεί ως επιτελικός ο Αϊντάρεβιτς ή ο Μπακασέτας, αν στην κορυφή της επίθεσης βρεθεί ο Αραούχο). Κατά τ’ άλλα, στο τέρμα θα είναι ο Ανέστης, στην άμυνα οι Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, στα χαφ οι Σιμόες-Γιόχανσον και στα άκρα του 4-2-3-1 θα βρεθούν οι Πατίτο και Βάργκας.

sport-fm.gr

About Andreas Chondros