Home / Πρόσωπα / Πρόσωπα της Τρίτης

Πρόσωπα της Τρίτης

Η ηθοποιός Ζάουι Αστον (φωτ.) θα ερμηνεύσει τον ρόλο του «κακού» στη νέα ταινία «Captain Marvel» που θα σκηνοθετήσει η Νία Ντακόστα. Η πρώτη ταινία με επίκεντρο μια γυναίκα υπερηρωίδα βγήκε στις αίθουσες το 2019 και έκανε έσοδα πάνω από 1,1 δισ. δολάρια. H Αστον θα συμπρωταγωνιστήσει με την Μπρι Λάρσον, που υποδύθηκε και στην πρώτη ταινία τη Λάρα Ντάνβερς, την ηρωίδα που αποκτά τις δυνάμεις της ύστερα από ένα ατύχημα. Η Disney ετοιμάζει επίσης και την ταινία «Ms. Marvel».

(…) Στο σύμπαν των υπερηρώων της αντίπερα όχθης, της DC δηλαδή, τα πράγματα φαίνεται ότι επιστρέφουν πίσω στο 2017, τότε που ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ εγκατέλειψε το εγχείρημα της «Justice League». Η Warner Bros είχε φέρει τότε τον Τζος Γουέντον, των «Avengers», να διορθώσει τη ζημιά και να βγει η ταινία στις αίθουσες. Οι φαν όμως του διάσημου σκηνοθέτη ζητούσαν από τότε το #ReleasetheSnyderCut, και το τρέιλερ που βγήκε τις προηγούμενες ημέρες έκανε την ευχή τους πραγματικότητα. Η ταινία θα προβληθεί στις 18 Μαρτίου στο HBO Max.
(…) Τηλεοπτική σειρά γίνεται η ζωή του γνωστού ηθοποιού Ντουέιν Τζόνσον με τίτλο «Young Rock», στο αμερικανικό NBC. Η σειρά εξετάζει τρεις περιόδους στη ζωή του σταρ, από τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια μέχρι την απογείωσή του στην κινηματογραφική βιομηχανία. Παίζει και ο ίδιος ποιον άλλον; τον εαυτό του. 

Πηγή

About kathimerini