Home / Πρόσωπα / Πρόσωπα της Παρασκευής

Πρόσωπα της Παρασκευής

Παρέλαση αστέρων και ως προς τους παρουσιαστές της θα είναι, όπως φαίνεται, η επερχόμενη τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών (28/2), η οποία φιλοδοξεί να έχει πολλά στοιχεία του ζωντανού σόου που συνηθιζόταν σε πιο κανονικές εποχές. Οπως έγινε γνωστό, τα διάφορα βραβεία θα παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, ο Χοακίν Φίνιξ (φωτ.), η Ρενέ Ζελβέγκερ, η Σίνθια Ερίβο και η ταχύτατα ανερχόμενη Ακουαφίνα. Οι δύο πρώτοι ήταν και οι περυσινοί νικητές στις κατηγορίες των καλύτερων ρόλων, χάρη στις επιδόσεις τους στα «Joker» και «Judy» αντίστοιχα.

(…) Ενα πολύ ενδιαφέρον διαδικτυακό μουσικό live ανακοίνωσε το Ιδρυμα Ωνάση, το οποίο στέλνει μια από τις κορυφαίες dj της techno και house μουσικής στον κόσμο να παίξει με φόντο το μαγικό τοπίο της Αρχαίας Μεσσήνης. Η σπουδαία Σαρλότ ντε Βίτε θα βρεθεί στο κέντρο του σταδίου αυτού του μοναδικού αρχαιολογικού χώρου, φέρνοντας σε διάλογο τον ήχο τού σήμερα με την αύρα που εκπέμπει αυτό το ξεχωριστό περιβάλλον.
(…) Την οργή της ινδουιστικής κοινότητας πυροδότησε η Ριάνα εξαιτίας ενός κοσμήματος που φάνηκε να φοράει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται συγκεκριμένα για ένα μενταγιόν που παρουσιάζει την ινδουιστική θεότητα Γκανέσα, πλαισιωμένη από διαμάντια, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά ως ασέβεια από τη μεριά της διάσημης ποπ σταρ.

Πηγή

About kathimerini