Home / Γυναίκα / Πριν στείλεις λουλούδια σε αγαπημένο πρόσωπο, μάθε το κρυμμένο νόημα του κάθε χρώματος! (photos)

Πριν στείλεις λουλούδια σε αγαπημένο πρόσωπο, μάθε το κρυμμένο νόημα του κάθε χρώματος! (photos)

Πολλά λουλούδια κρύβουν μηνύματα από τον αποστολέα προς τον παραλήπτη, αλλά τα περισσότερα από αυτά δεν τα γνωρίζουμε. Είναι ωραίο να μπορείτε να στέλνετε το κατάλληλο μήνυμα χωρίς να χρειάζεται να γράψετε ούτε μια λέξη. Μάθετε λοιπόν τι μηνύματα κρύβουν τα τριαντάφυλλα ανάλογα με το χρώμα τους.

Κόκκινο Το κόκκινο χρώμα στα τριαντάφυλλα είναι το πιο συνηθισμένο και κρύβει ένα μήνυμα που πλέον όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά. Το κόκκινο σημαίνει αγάπη και έρωτα κάθε είδους και μορφής. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα θα δώσουν το σωστό μήνυμα και θα το αναγνωρίσουν όλοι με τη μία.

Το έντονο κόκκινο χρώμα στα τριαντάφυλλα σημαίνει πάθος, έρωτας και αγάπη.

Λευκό Το λευκό παλαιότερα ήταν ένα αρκετά μελαγχολικό χρώμα και σήμαινε «καρδιά χωρίς αγάπη». Με τα χρόνια το λευκό υιοθετήθηκε ως το χρώμα της αγνότητας και της αθωότητας. Σιγά σιγά έγινε το πιο συνηθισμένο χρώμα σε γάμους, βαφτίσια, επετείους και ορκωμοσίες.

Το λευκό είναι το χρώμα της αγνότητας.

Ροζ  Το ροζ χρώμα είναι ένα από τα πιο καθωσπρέπει χρώματα για τριαντάφυλλα. Σημαίνει χάρη και σχετίζεται με τα συναισθήματα της αγάπης και ευγνωμοσύνης. Με την εξέλιξη των τεχνικών καλλιέργειας έχει δημιουργηθεί ένα ευρύτερο φάσμα ροζ αποχρώσεων και τα μηνύματα έχουν γίνει πιο συγκεκριμένα. Λέγεται ότι η πιο σκοτεινή ροζ απόχρωση στα τριαντάφυλλα εκφράζει ευγνωμοσύνη και εκτίμηση, ενώ τα ελαφρύτερα ροζ σχετίζονται με την ευγένεια και τον θαυμασμό.

Το ροζ σχετίζεται με τα συναισθήματα της αγάπης και ευγνωμοσύνης.

Ροδακινί  Το ροδακινί χρώμα στα τριαντάφυλλα εκφράζει σεμνότητα. Το απαλό ροδακινί χρώμα είναι ενδεικτικό χαρακτηριστικό των ντροπαλών ανθρώπων και γι’ αυτό τον λόγο η σημασία του είναι η σεμνότητα, η ευαισθησία και η αγνότητα. Επίσης χρησιμοποιείται ως δείγμα επισφράγισης μια συμφωνίας.

Το ροδακινί εκφράζει σεμνότητα.

Μοβ  Το μοβ χρώμα και οι βιολετί αποχρώσεις εκφράζουν γοητεία. Επίσης είναι το χρώμα που εκφράζει τον έρωτα με την πρώτη ματιά. Ο αποστολέας των μοβ τριαντάφυλλων θέλει συνήθως να εκφράσει πόσο γοητευμένος είναι με τον παραλήπτη και επειδή δεν μπορεί να εκφράσει τον ενθουσιασμό του με λόγια, στέλνει τριαντάφυλλα για να δείξει πως δεν μπορεί να αντισταθεί ούτε για λίγες ώρες στο αντικείμενο του πόθου του.

Το μοβ χρώμα παραπέμπει σε έρωτα με την πρώτη ματιά.Το μοβ χρώμα παραπέμπει σε έρωτα με την πρώτη ματιά.

          Επομένως να θυμάστε…

  • Το κόκκινο τριαντάφυλλο μπορεί να δηλώνει αγάπη αλλά το σκούρο κόκκινο εκφράζει την ομορφιά του παραλήπτη.
  • Κάθε απόχρωση των κόκκινων τριαντάφυλλων έχει άλλο νόημα.
  • Τα κίτρινα τριαντάφυλλα σημαίνουν απιστία και καλό θα ήταν να εύχεστε να μην σας τα στείλουν ποτέ.

 

 

πηγή: spirossoulis.com

About gus_maverick