Home / Ειδήσεις / Πολ Πογκμπά : Η ανάκαμψη από τις επιπτώσεις του κοροναϊού δεν είναι απλή υπόθεση

Πολ Πογκμπά : Η ανάκαμψη από τις επιπτώσεις του κοροναϊού δεν είναι απλή υπόθεση

Ο Πολ Πογκμπά, μιλώντας στην τηλεόραση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραδέχτηκε ότι η ανάκαμψη από τις συνέπειες του κοροναϊού δεν είναι τόσο απλή, τονίζοντας ότι, ακόμα κι αν κάποιος νόσησε ήπια, όπως εκείνος, αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολο το να πρέπει να τρέξει 90 λεπτά στο παιχνίδι και να κάνει καθημερινές προπονήσεις.

«Είναι μια περίεργη αίσθηση, περίπλοκη ως προς το να την εξηγήσεις, γιατί δεν μπορείς να το καταλάβεις αν δεν το περάσεις. Ακόμη και στην προπόνηση είπα στους προπονητές ότι ένιωθα παράξενα, ότι δεν ένιωθα τον εαυτό μου. Κουράστηκα γρήγορα και σταμάτησα πολύ γρήγορα όταν ήρθε το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, δεν μπορούσα να τρέξω, ακόμα κι αν το δοκίμασα» είπε ο γάλλος διεθνής μέσος.

Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε να προσπαθήσει να αγωνιστεί, δεδομένου ότι διαγνώστηκε θετικός πριν από την έναρξη της σεζόν και αναγκάστηκε να χάσει μόνο τους αγώνες της Εθνικής ομάδας στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Χρειάστηκε, όμως, πολύς χρόνος για να επιστρέψει στον «πραγματικό Πογκμπά», όπως λέει ο ίδιος:

«Μίλησα με τον προπονητή και του είπα να παίξω και να δούμε πώς πάει, αλλά κουράστηκα γρήγορα. Μου πήρε πολύ χρόνο για να επιστρέψω στην κατάσταση όπου βρισκόμουν» πρόσθεσε ο γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή

About ingr