Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / «Πολύ δυνατό τεστ με ΑΕΚ»

«Πολύ δυνατό τεστ με ΑΕΚ»

Ανταγωνιστική για το μεγαλύτερο δυνατό διάστημα καλείται να είναι η Καβάλα το Σάββατο στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ (16:30), όπως δήλωσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο έμπειρος γκαρντ στο blog του στο Esake.gr
Για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι πραγματοποιήσαμε μία ακόμα κακή εμφάνιση και αναπόφευκτα ήρθε η ήττα.. Δε θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι, μετά από τέτοια αποτελέσματα τα λόγια είναι περιττά, θα ήθελα μόνο να αναφερθώ στον κόσμο της Καβάλας, να τους ευχαριστήσω όλους για την στήριξη και την συμπαράσταση τους στην ομάδα παρά την κακή εικόνα που παρουσιάσαμε στο παιχνίδι.

Η ομάδα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, με τους σοβαρούς τραυματισμούς πέντε παικτών, κάτι που δε μας επιτρέπει να δουλέψουμε όπως θέλουμε και να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Όλα αυτά όμως πρέπει να τα αφήσουμε στην άκρη και να δουλέψουμε ακόμα παραπάνω, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας, κάτι που μας επισήμαναν οι προπονητές μας μέσα στη βδομάδα και είναι φανερό πως είναι μία από τις αδυναμίες μας αρκεί να κοιτάξει κανείς τους πόντους που δεχόμαστε στα τελευταία ματς.

Αρχής γενομένης λοιπόν το Σάββατο, θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη αμυντική προσήλωση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, την ΑΕΚ. Μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και πλούσιο επιθετικό ταλέντο. Ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς, όπου θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο κομμάτι της άμυνας έτσι ώστε να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα επιθετικά ατού της ΑΕΚ. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού κάνοντας πράξη όλα όσα δουλέψαμε στην προπόνηση έτσι ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν.

πηγή sport fm

About m bonsu