Home / Αθλητισμός / Πλησιάζει στην Ίντερ ο Μαζουακού

Πλησιάζει στην Ίντερ ο Μαζουακού

Τις τελευταίες του μέρες στον Ολυμπιακό φαίνεται πως περνάει ο Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος ετοιμάζεται να μετακομίσει στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Το τελευταίο διάστημα είναι γνωστό ότι αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γάλλου μπακ-χαφ, ο οποίος κατάφερε να ξεχωρίσει την περσινή σεζόν με τη φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, ο πιθανότερος προορισμός για τον 22χρονο άσο είναι η Ίντερ, αν και η Ρόμα έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Μάλιστα, δηλώσεις έκανε και ο μάνατζερ του Μαζουακού, Τόνι Λινγκέρι, ο οποίος υποστήριξε:

«Η Ίντερ εξετάζει την περίπτωση του Αρτούρ από τον περασμένο Νοέμβρη. Έχει στείλει αρκετές φορές σκάουτερ για να τον δουν. Δεν αρνούμαι ότι για τον παίκτη ο προορισμός της Ίντερ θα ήταν ιδανικός, για πολλούς λόγους, μεταξύ των οποίων και η παρουσία του Κοντογκμπιά που διατηρεί σπουδαία φιλία με τον Αρτούρ. Υπάρχει επίσης ενδιαφέρον της Ρόμα.

Η μεταγραφή του Μαζουακού θα εξαρτηθεί πολύ από την ταχύτητα με την οποία θα προχωρήσει στις πωλήσεις της η Ίντερ από τους παίκτες που έχει ήδη στο ρόστερ της.

Αν αυτές καθυστερήσουν η Ρόμα μπορεί να περάσει μπροστά. Ο Ολυμπιακός τον κοστολογεί στα 13 εκατ. ευρώ, όμως η διαπραγμάτευση μπορεί να κλείσει στα 8 εκατ. ευρώ, κάτι στο οποίο θα παίξει ρόλο και η επιθυμία του Αρτούρ να αλλάξει περιβάλλον και να αποδεχθεί μία τεράστια πρόκληση όπως είναι αυτή της Ίντερ».

Πηγή: sport-fm.gr

About Panos Dreamer