Home / Αθλητισμός / Πες μου τι ομάδα είσαι, να σου πω αν θα μείνεις “μπακούρι”

Πες μου τι ομάδα είσαι, να σου πω αν θα μείνεις “μπακούρι”

Έρευνα που έγινε από βρετανικό σάιτ γνωριμιών, δείχνει ποιοι οπαδοί έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να βρουν το ιδανικό ταίρι. Αν είστε φαν της Τσέλσι και της Γιουνάιτεντ, τα νέα δεν είναι καλά…

Πόσο μπορεί η ομάδα που υποστηρίζεις να επηρεάσει την ερωτική σου ζωή; Σύμφωνα με το Match.com, πολύ. Σε έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό του βρετανικού σάιτ γνωριμιών στο οποίο έλαβαν μέρος 1000 φίλαθλοι όλων των ομάδων, βγήκαν πολλά και ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

Για παράδειγμα, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι είναι οι πιο άσχημοι. Ή ας το πούμε πιο κομψά, οι λιγότερο ελκυστικοί.

Σε ερώτηση «με ποιον αντίπαλο οπαδό θα βγαίνατε;», εκείνοι της Μπόρνμουθ συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό (58%) και φυσικά κερδίζουν τον τίτλο των «πιο όμορφων φιλάθλων», επικρατώντας με μικρή διαφορά (57%) εκείνων της Σαουθάμπτον.

Στο κυριακάτικο ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ, ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ, σίγουρα θα δούμε μπάλα και όχι ρομάντζο καθώς 1 στους 4 φαν των Κόκκινων δήλωσαν ότι δεν θα έβγαιναν ποτέ με οπαδό του αντιπάλου.
Περίπου στο ίδιο ποσοστό άρνησης κυμαίνονται και οι της Μάνστεστερ Σίτι κόντρα σε αυτούς της Γιουνάιτεντ, αλλά και οι της Τότεναμ που προτιμούν την εργένικη ζωή από την σχέση με φαν της Άρσεναλ.

Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που δεν κάνουν ούτε με τους ομοίους τους, όπως είναι οι φίλαθλοι της Άστον Βίλα, οι οποίοι ένας στους δέκα δηλώνει πως δεν θα έβγαινε με «συνάδελφο», ούτε καν για να μοιραστούν τον πόνο τους για την πορεία της ομάδας.

Από την έρευνα προκύπτει επίσης, πως ένας στους δώδεκα θεωρεί σπουδαιότερο πράγμα το ποδόσφαιρο από το να βρει την αληθινή αγάπη, αλλά υπάρχει και ένας στους εννέα που θα άλλαζε ομάδα προκειμένου να ακολουθήσει εκείνη του/της συντρόφου του/της.

Επίσης, ένας στους πέντε εξομολογείται πως έχει χρησιμοποιήσει διάφορες δικαιολογίες προκειμένου να αποφύγει ραντεβού τις ημέρες των αγώνων, ενώ το 59% αισιοδοξεί πως μπορεί να βρεθεί η τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην αγάπη για το ποδόσφαιρο και την άλλη… αγάπη.

 

 

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/pes-mou-ti-omada-eisai-na-sou-pw-an-tha-meineis-mpakouri/3112170

About basilis progressive