Home / Αθλητισμός / Πεντάσφαιρος ο Λεβαντόβσκι σε 9 λεπτά

Πεντάσφαιρος ο Λεβαντόβσκι σε 9 λεπτά

Απίστευτο σκηνικό στο Μόναχο το βράδυ της Τρίτης με την τοπική Μπάγερν να φιλοδωρεί τη Βόλφσμπουργκ με 5 γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι , ο οποίος μάλιστα είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς στο 46′ !

Η Βόλφσμπουργκ έκανε το λάθος να προηγηθεί με τον Ντάνιελ Καλιτζούρι στο πρώτο ημίχρονο , αλλά τη συνέχεια σίγουρα δεν την είχε φανταστεί η ομάδα του Ντίτερ Χέκινγκ… Ο Λεβαντόβσκι με την είσοδο του στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να σκοράρει και να ισοφαρίσει για τη Μπάγερν. Φάνηκε όμως οτι μόνο ένα γκολ δεν του αρκούσε. Συνολικά μέσα σε κάτι λιγότερο απο 9 λεπτά σκόραρε άλλες τέσσερις φορές μετατρέποντας το παιχνίδι σε θρίαμβο για την ομάδα του και γράφοντας ιστορία καθώς ποτέ κανένας δεν έχει βάλει πέντε γκολ σε τόσο μικρό διάστημα περνώντας ως αλλαγή, σε κανένα μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης !

Ο Πέπε Γκουαρδιόλα πραγματικά δεν πίστευε στα μάτια του μετά την επίτευξη του πέμπτου τέρματος απο τον Λεβαντόβσκι και στο τέλος της αναμέτρησης φαινόταν πραγματικά κατενθουσιασμένος. Αυτή ήταν η έκτη νίκη της Μπάγερν σε ισάριθμα παιχνίδια, και μάλιστα σε ντέρμπι ,ενώ ήταν και η πρώτη ήττα της Βόλφσμπουργκ στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Επιμέλεια : Αθανασούλης Κωνσταντίνος

About Kostas Athanasoulis