Home / Αθλητισμός / ΑΕΚ / Πειράματα για την Τούμπα ο Δέλλας

Πειράματα για την Τούμπα ο Δέλλας

Όσο πλησιάζει η σέντρα της δοκιμασίας της ΑΕΚ στην Τούμπα, τόσο ο Τραϊανός Δέλλας κάνει όλο και περισσότερες δοκιμές στα Σπάτα, προκειμένου να καταλήξει στο σχήμα που θα επιλέξει. Στη σημερινή (20/9) προπόνηση, ο τεχνικός της ΑΕΚ έκανε επί της ουσίας δυο διαφορετικά αγωνιστικά πειράματα. Με το ένα εξ αυτών, να έχει δυο διαφορετικές παραλλαγές.

Στο πρώτο σχήμα που δοκίμασε στο δίτερμα ο Δέλλας, στην ομάδα των βασικών ήταν ο Δημήτρης Ανάκογλου που έπαιζε περισσότερο δίπλα στον Γιάκομπ Γιόχανσον και με τον Αντρέ Σιμόες σ’ έναν ρόλο πιο ελεύθερο ανάμεσά τους. Ενώ ο Ντιέγκο Μπουονανότε και ο Ρόναλντ Βάργκας ήταν στα δύο «φτερά» της επίθεσης και ο Χρήστος Αραβίδης στην «κορυφή» σε ρόλο σέντερ φορ.

Όσο για την δεύτερη εκδοχή σχήματος στην δοκιμή, αυτή είχε τον Βαγγέλη Πλατέλλα στο δεξί «φτερό», τον Μπουονανότε σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον Αραβίδη και τον Βάργκας στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Και φυσικά Γιόχανσον και Σιμόες ήταν το δίδυμο των αμυντικών μέσων.

Είναι προφανές πως ακόμα ο Δέλλας δεν έχει πάρει αποφάσεις για το σχήμα. Άλλωστε έτσι κι αλλιώς υπάρχουν ακόμα δυο προπονήσεις, μέχρι και το ματς της Τούμπας. Επομένως ο Δέλλας έχει τα περιθώρια για περισσότερες δοκιμές. Ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο ο τεχνικός της ΑΕΚ να θέλει να «θολώσει» τα νερά.

ΠΗΓΗ

About gus_maverick