Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / ΠΑΤΑΓΟΣ: Γιουνάιτεντ καλεί Ρονάλντο!!!

ΠΑΤΑΓΟΣ: Γιουνάιτεντ καλεί Ρονάλντο!!!

Με τα χρήματα που πήρε από τη μεταγραφή του Ντι Μαρία η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ ετοιμάζεται να προκαλέσει σεισμό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!!!

Μπροστά σε μια μεταγραφική πρόκληση την οποία αν φέρει εις πέρας θα προκαλέσει διαδοχικούς σεισμούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Manchester Evening News οι «κόκκινοι διάβολοι» ετοιμάζουν πρόταση-μαμούθ στη Ρεάλ Μαδρίτης για να ντύσουν ξανά στα κόκκινα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πραγματοποιώντας την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του αθλήματος και μια από τις πιο λαμπρές μεταγραφικές κινήσεις στην ιστορία του αθλητισμού!!!

Έχοντας πουλήσει τον Άνχελ ντι Μαρία στην Παρί Σεν Ζερμέν για 65 εκατομμύρια ευρώ η Γιουνάιτεντ μοιάζει αποφασισμένοι να προσθέσει ένα αντίστοιχα μεγάλο ποσό σε αυτά τα χρήματα και να τα προσφέρει στη Ρεάλ για να κάνει ξανά κάτοικο «Ολντ Τράφορντ» έναν από τους δυο κορυφαίους παίκτες στον πλανήτη και έναν από τους μεγαλύτερους σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Σε περίπτωση που το ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί θα μιλάμε για μια «θρυλική» μεταγραφή που θα αλλάξει εκ νέου τα δεδομένα με τα οποία βλέπουμε το ποδόσφαιρο σε οικονομικό επίπεδο, αφού το deal υπολογίζεται πως πλησιάζει τα 200.000.000!!!

πηγή onsports

About m bonsu